Jeg bliver ofte spurgt om, hvordan jeg holder mit lyse, skandinaviske hår så smukt her om sommeren, da stort set alle andre plages af slidt og tørt hår. Svaret er faktisk ret simpelt; jeg plejer mit hår med produkter fra Zenz Organic Hair og yndlingshårproduktet over dem alle, nemlig Moroccanoil.

Hvis du endnu ikke har prøvet Moroccanoil, vil jeg anbefale dig at komme i gang med det samme! Det er et vidundermiddel for håret – olien tilfører både håret glans og fugt og gør håret dejligt blødt. Jeg kan i hvert fald ikke undvære det blandt mine personlig pleje-produkter!

Zenz Organic Hair er en svanemærket hårplejeserie udelukkende bestående af skønne hårprodukter uden parfume og andre allergifremkaldende stoffer. Det er rigtigt godt for håret og den generelle sundhed, og jeg bruger primært shampoo og balsam fra Zenz Organic Hair. Andet bruger jeg faktisk ikke, selvfølgelig lige bortset fra min kære Moroccanoil.

Jeg køber mine hårplejeprodukter fra henholdsvis Zenz Organic Hair og Moroccanoil online her. Moroccanoil er ikke helt billig, men prisen er en fast pris hos alle hårplejeforhandlere, og derfor er der ingen grund til at gå på tilbudsjagt efter denne skønne sag. Grunden til jeg handler hos Hair247.dk er, at de har samlet en masse forskellige hårplejeprodukter af forskellige mærker, så man hurtigt og nemt kan samle det hele ét sted. Derudover tilbyder de også gratis fragt i hele Danmark, og det er jo ideelt for sådan en som mig, der ikke gider betale ekstra bare for at få det tilsendt.

Hvis du vil have velplejet hår, der er lige så flot som mit, så vil jeg som sagt anbefale dig at købe hårprodukter fra Zenz Organic Hair og ikke mindst den uundværlige Moroccanoil.