Youngblood makeup er noget af det reneste makeup, der er på markedet, når det kommer til indholdsfortegnelsen, og det er langt sundere at bruge end makeup fyldt med parabener, farvestoffer og kunstige tilsætningsstoffer.

Youngblood har igennem årene udviklet en del forskelligt makeup, så der er nogetyoungblood lipgloss for enhver smag. Her er der bl.a. tale om natural mineral foundation, pressed mineral foundation, liquid mineral foundation, concealer, crushed mineral blush, pressed mineral blush, lipgloss, eyeshadow samt redskaber som eyeliner pencil, børster og pensler.

Alle disse produkter kan købes online hos Ren Velvære, som sætter en ære i at tilbyde naturlig makeup fra bl.a. Youngblood. Af netop denne grund har de valgt at holde priserne helt i bund, så der er store besparelser at hente ved at købe Youngblood makeup hos Ren Velvære frem for fysiske butikker. Der kan her være tale om en besparelse på op til ca. 100 kr. pr. makeupartikel, hvilket hurtigt kan blive til en rigtig stor besparelse.

Især Youngbloods mineral foundation er meget populær, hvilket formentlig skyldes, at produktet indeholder 100 % rene og naturlige mineraler, som giver et sundt og strålende look. Derudover er dette produkt, ligesom alt andet Youngblood makeup, tåresikker og langtidsholdbar, og vigtigst af alt lader den huden ånde, hvilket bevirker tilstoppede porer og aknedannelse. Du kan købe den omtalte foundation her.

youngblood makeup

Youngblood makeup er IKKE testet på dyr!