De fleste mennesker er klar over, at når man bliver ældre, kan der blive behov for lidt ekstra hjælp i hverdagen. Alligevel tænker mange ikke over, at det kan være de daglige gøremål i hjemmet, der kan volde de største udfordringer. Simple ting som at gå på toilettet eller komme i bad kan gå hen og blive en stor udfordring, hvis man ikke har de rette hjælpemidler at støtte sig til. Derfor er det også positivt at se, hvor mange der har fået øjnene op for hjælpemidler til hjemmet så som toiletstole og badebænke, der kan tilføre den helt rette støtte i de givne situationer.
Der findes flere forskellige typer af både badebænke og toiletstole, idet der kan opstå forskellige behov fra person til person. Derfor er det også vigtigt, at man er opmærksom på, hvilke af ens behov for støtte, der er vigtigst, når man for eksempel skal have en badebænk. Hvis den skal placeres i et badekar, så skal man være opmærksom på, hvor bred bænken må være, for at den kan passe i badet eller om man skal have et sæde til karet i stedet for. Har man derimod en bruser, så kan de fleste badebænke passe ind, men man skal dog stadig overveje, om det skal være en badebænk med ryglæn eller uden, hvor bred den skal være osv.

Det samme gør sig gældende, når man skal kigge på toiletstole, da der her også finde forskellige modeller. Her kan man både finde armlæn, toiletforhøjer og flere andre typer af toiletstole, der kan afhjælpe de forskellige problemer eller udfordringer folk måtte have. Toiletstole kan både være en stor hjælp, hvis man har svært ved at holde balance, når man skal ned og sidde eller hvis man føler, at toilettet er blevet for lavt, kan en af de forskellige stole afhjælpe det.

Der er mange overvejelser forbundet med valget af både toiletstole, badebænke og mange andre hjælpemidler til hjemmet, hvorfor det også altid er en god ide, hvis man allierer sig med en ekspert på område. De har stor erfaring med diverse hjælpemidler til hjemmet, og kan derfor give en god vejledning af de forskellige produkter. Det vigtigste er, at man finder den rette model, så de udfordringer man har i hjemmet kan blive afhjulpet.