Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Tandblegning er blevet mere almindeligt end nogensinde før

Written By: Klara - aug• 10•12

Tandblegning er blevet mere almindeligt end nogensinde før og for at finde ud af, hvad denne tendens skyldes, skal vi et smut til Hollywood, hvor de rige og berømte bor. Her bor alle de unge og smukke kendte mennesker, som hver eneste dag pryder vores tv-skærm.

Det var nemlig i Hollywood, man for alvor begyndte med tandblegning for nogle år siden, og nu er det nærmest ualmindeligt, hvis man ikke bleger sine tænder, og det er uanset, om man er kendt eller ukendt. I Danmark ser vi kendte, og ikke mindst smukke, mennesker, hver eneste gang vi tænder for fjernsynet, åbner et ugeblad, surfer rundt på nettet etc., og det kan forklare, hvordan tendensen med tandblegning er kommet til Danmark, for her er det nemlig også blevet helt almindeligt at blege sine tænder, enten ved selv at gøre det, eller ved at få en professionel tandlæge til at gøre det, hvilket helt klart er den mest ideelle løsning, hvis man endelig skal have bleget sine tænder.

Det ligger nemlig til vores natur at efterligne det, vi synes ser godt ud, og når man ser smukke mennesker med utrolig hvide tænder, er det naturligt at blive utilfreds med sit eget udseende, herunder tænderne, hvorfor mange vælger at få gjort noget ved denne usikkerhed og få en tandblegning.

Som tidligere nævnt er det helt klart bedst at få en tandlæge til at stå for tandblegningen, så man er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Vælger man selv at give sig i kast med diverse tandblegningsprodukter, som man kan købe i supermarkederne, kan man nemlig risikere at skade sine tænder, hvilket i hvert fald ikke giver den ønskede effekt. Så vær varsom og bed din tandlæge om at blege dine tænder, hvis du er en af de mange danskere, der ønsker hvidere tænder.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Miriam siger:

    Hvis jeg skal være helt ærlig, så går jeg, ligesom så mange andre, og drømmer om at få kridhvide tænder, men jeg ved nu ikke, om jeg vil give mig i kast med en tandblegning. I så fald er det i hvert fald min tandlæge, der skal stå for det, for jeg har hørt nogle skrækkelige historier om folk, der selv har prøvet at blege tænderne og i sidste ende har ætset emaljen på deres tænder, hvilket jeg gætter på resulterer i en dyr regning til tandlægen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *