Har du brug for vægmaling så overvej Svanemærket maling. Svanemærket maling er mere miljøvenligt end andre malinger og kan købes til konkurrencedygtige priser.

Skal du i gang med at male dine vægge, så kan du eventuelt tænke over at anvende Svanemærket maling. Svanemærket maling er kendetegnet ved at være mere blidt end konkurrerende malinger samtidig med, at denne slags miljømalinger ikke nødvendigvis koster mere.

Hvad er Svanemærket maling?
Svanemærket er et skandinavisk miljømærke, som uddeles af Nordisk Ministerråd. Svanemærket gives ikke blot til maling, men til alle produkter, som ikke er fødevarer.

Svanemærket viser i denne forbindelse, at de pågældende varer er de mindst miljøbelastende indenfor deres respektive varegruppe. Svanemærket har eksisteret i Norden siden 1989 og siden 1997 med Danmark som deltager.

Når du skal ud og lede efter maling hos din farvehandler, så anbefales du således at kigge efter vægmaling med et Svanemærke. Samtidig så indeholder Svanemærket også visse forskrifter omkring kvalitet. Dette sikrer, at din maling ikke blot er blid overfor naturen, men også giver dig den gode fylde og dækkeevne, som man jo altid vil være på udkig efter i en god maling.

Invester i god vægmaling
Når du skal ud og købe maling til dine vægge, så er det meget vigtigt, at malingen er af en god kvalitet. Dine vægge er noget af det, som du kigger mest på i løbet af dagen – indirekte eller direkte – og det skulle jo gerne være noget, som gav dig positive associationer.

Når du skal ud og købe maling til vægge, så skal du især sørge for, at din maling lever op til følgende parametre:

–    Din vægmaling tører hurtigt.
–    Den har en god dækkeevne.
–    Din vægmaling er mat og ikke-refleksiv. Med andre ord, lys udefra bliver ikke på generende vis genspejlet inde i dine stuer.
–    Malingen stænker mindst muligt i forbindelse med påmalingen.
–    Der er ingen lugtgener efterfølgende.
–    Malingen har ingen negativ effekt på dit indeklima.

Hvor kan jeg købe god vægmaling?
Når du skal ud og finde Svanemærket maling til dine vægge, så er det altid en god ide at starte på internettet. På internettet kan du finde et bredt udbud af forhandlere, som specialiserer sig netop indenfor salg af maling.

Dette store udbud resulterer selvsagt i købers marked, hvilket er godt nyt for dig som kunde. Brug derfor noget tid til at scanne igennem de forskellige online farvehandlere, før du lægger dig fast på dette eller hin tilbud på Svanemærket maling til vægge.

Fremgangsmåde ved maling af vægge
Når du skal male vægge, så er det naturligvis vigtigt, at det foregår på den korrekte måde. Husk i denne forbindelse altid at dække gulvet til med aviser eller plastik. Ligeledes, så husk at trække malertape henover din lister og dørkarme.

Har du ikke alt det nødvendige tilbehør til dit malerprojekt, så er det desuden noget, du ofte kan finde hos din online farvehandler.