Som enhver anden fornuftig kvinde elsker jeg tasker og læder. Jeg har længe været på udkig efter en skuldertaske i læder, vel og mærke i ægte læder, men uden held. Nu er dagen dog kommet, hvor jeg langt om længe har fundet lige præcis det, jeg søger, nemlig hos Droma.com. Umiddelbart har jeg aldrig hørt om dem før, men de forhandler simpelthen alverdens tænkelige lædervarer, og jeg tænkte derfor, at jeg lige ville dele min glæde og det gode link med jer læsere derude.

Jeg har fundet en skuldertaske i læder, som jeg er faldet fuldstændig pladask for. Den er lavet af ægte italiensk kalveskind og har en klassisk sort farve. Det er en forholdsvis stor lædertaske, men det er faktisk lige præcis det, jeg har brug for, for så kan jeg have alle mine mapper med mig, når jeg eksempelvis tager på arbejde, hvilket jeg længe har efterlyst.

En stor lædertaske er lidt ligesom en stor shopper i læder, men jeg vidste ikke, at man også kunne få den som en skuldertaske i læder, men der kan man bare se. Jeg har i hvert fald lagt min kommende skuldertaske i læder i den virtuelle indkøbskurv, og nu sidder jeg lige og undersøger, om der måske er flere store lædertasker, der kunne friste.

Jeg kan også se, at de har et ret stort udvalg af punge, clutches, rejsetasker og ikke mindst tilbehør til boligen! Man kan fx købe læderpuder, hvilket jeg aldrig har set før, og så kan man også købe lædervarer til kontoret. Det kunne være, at jeg skulle vise min chef hjemmesiden, så vi måske kan få lidt luksus på arbejdspladsen. Hun er i øvrigt også på udkig efter en stor lædertaske, som måske hun også selv kunne finde noget her. Jeg ved dog ikke, om hun skal bruge en skuldertaske i læder ligesom min, men jeg kan da i hvert fald prøve chancen og give hende linket til hjemmesiden.

Jeg skal i hvert fald et smut forbi hjemmesiden i ny og næ for at holde mig opdateret om, om de måske har fået nye store lædertasker, men i mellemtiden vil jeg nyde min kommende skuldertaske i læder, som forhåbentlig snart kommer med posten. En stor lædertaske er uundværlig og ligeså er en skuldertaske i læder. Er du også på udkig efter en stor lædertaske eller måske en skuldertaske i læder, så tjek deres sortiment ud her.