Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Spil bingo online og få det pusterum i hverdagen, som du behøver

Written By: Klara - jul• 21•12

Livet kan være travlt en gang imellem. Vi har så meget om ørerne. Vi skal både holde styr på hus, økonomi, familie og job. Der er ikke noget at sige til, at vi bliver mere og mere stressede – slet ikke med den økonomiske krise, der stadig lurer i krogene. Det gælder om at finde en metode til at stresse af. Det gælder om at finde en hobby, hvor du giver dig selv mulighed for at tænke på noget helt andet. Her kan det anbefales at spille bingo online.
Byd en hyggelig hobby velkommen: Spil bingo online på balletbingo

Online bingo spil har flere fordele. For det første er det enormt hyggeligt. Hos balletbingo kaldes det ligefrem for bingocaféen, og du opfordres til at sætte dig til rette i din yndlingsstol med din yndlingste eller kaffe og spille online bingo.

Med mulighed for bingo 24 timer i døgnet, er der altid mulighed for at spil, og så er det tilmed gratis! Det koster dig ikke en krone at spille online bingo – tværtimod! Du kan tjene penge på spillet, og så er det lige før, at du har mulighed for at lægge lidt ekstra penge til side hver måned, som kan bruges på noget sjovere end regninger og husholdningsartikler.

Derudover har du også mulighed for at møde nye mennesker over chatten. Her er der lagt op til en uformel sludder for en sladder eventuelt mens I dyster om at vinde et af de mange chatspil, som også findes på chatten på balletbingo. Du har naturligvis mulighed for at sætte spillet til at udfylde bingopladen selv, så du ikke går glip af at vinde, mens du chatter med dine venner eller vinder et chatspil.

Giv dig selv det lille pusterum i hverdagen som du ikke bare fortjener, men også behøver.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Comments

 1. Janne Helt siger:

  Det lyder som et rigtig hyggeligt sted! Det kan være, at jeg burde tjekke det ud. Jeg plejede at spille bingo, da jeg var yngre, men jeg synes ikke, at det er så nemt at finde de fysiske spillehaller mere. Det er sikkert fordi, at alle sidder og spiller på nettet i stedet for.

 2. Lone Andersen siger:

  Hej Janne,

  Jeg tror vi to har spillet bingo online derinde engang. Kan du huske, at vi havde den der samtale om strikkeopskrifter, og du fortalte om din bror og hans kones lille barn? Sjovt at møde dig her;)

 3. Betina Hansen siger:

  Jeg bruger netop online bingo til at stresse af. Pludselig er man i sin egen lille hyggelige verden, hvor man fra det ene øjeblik til det andet kan blive væsentlig rigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *