Jeg har haft en rigtig gør det selv weekend. I ved de stunder hvor man lejer store tunge maskiner og leger håndværker for en dag. Min tanke var at mit Gentofte-gulv fik slibning og det kunne da ikke tage specielt lang tid – og gjorde maskinen ikke alt arbejdet?

Som de fleste nok kan læse af overstående, så var jeg både grøn og naiv – og det skulle jo gå galt. Jeg sidder derfor her lidt halvbitter over at have brugt en weekend på at få, om muligt, et endnu grimmere gulv.

Mine forældre har både skældt ud og med tydelige vendinger sagt, at jeg skal finde en fagmand indenfor gulvservice til at rette op på min fejlslagne slibning af Gentofte-gulvet. Det er uden tvivl sidste gang at jeg selv prøver kræfter med sådanne ting.

Jeg har fundet et firma, som tilbyder slibning af gulve i Gentofte. Det var ingen sag via nettet, og heldigvis virker de både lokale og slår meget på kvalitet. Det er lige præcis hvad mit gulv har brug for efter mit eget fejlslagne slibning af gulv

– Jeg kom i hvert fald ikke langt med kvantitativ gulvafslibning i Gentofte- boligen, og kan bestemt ikke anbefale lignede forsøg!