Jeg har lige købt mig en ny bil, og jeg må ærligt indrømme, at det er det bedste køb, jeg længe har gjort. Dog er der et lille problem; bilen er nemlig sort, og det eneste sted jeg kan parkere den, når jeg er på arbejde, er i solen, og når jeg har fri, er den derfor altid som en sauna at komme ind i. Nogle gange er rattet så varmt, at det næsten ikke er til at holde på, og jeg har derfor overvejet at købe nogle skindhandsker.

Det er jo ikke særlig smart at køre bil, når man ikke kan holde på rattet uden nærmest at blive brændt, og derfor har jeg fået den gode ide at købe nogle skindhandsker, da jeg i så fald vil kunne holde ordentligt på rattet under min kørsel hjem fra arbejde.

Derudover er skindhandsker jo heller ikke ligefrem det, der er værst. Jeg har længe haft en lille drøm om at være hende, der altid går rundt med skindhandsker og ser super godt ud, men jeg har aldrig rigtig haft en grund til at gå med skindhandsker – men det har jeg heldigvis nu.

Jeg er fast kunde hos Droma, som forhandler skind- og lædervarer af alverdens slags, og jeg har længe kigget på nogle af deres skindhandsker, som jeg godt kunne tænke mig. Dem har jeg i hvert fald besluttet mig for at købe, men nu ved jeg ikke, om jeg skal købe dem i sort eller rød? Sort er lidt mere elegant og vil passe enormt godt til min bil, men rød er min yndlingsfarve og vil måske give mig et lidt mere sofistikeret look. Hvad synes I læsere, og går I selv med skind- eller læderhandsker?