Skal du til at se på bolig og er begyndt at blive nervøs? Har du hørt mange skrækhistorier omkring fejl og mangler? Så skal du have hjælp af eksperter! De fleste kommer nemlig ud i problemer, når de skal ud og se på bolig. Det er for det første et stort skridt at tage og man skal derfor være helt sikker, når man tager beslutninger. Der har desværre været mange tilfælde, hvor der er blevet skrevet under på en kontrakt af køb af bolig, hvor man senere hen har opdaget store fejl eller mangler. Det vil altid være meget dyrt, da man oveni har betalt en stor sum penge for selve boligen. Det skal derfor undgås!
Det mest almindelige problem er fugtskader. Det er desværre også den dyreste fejl. Man skal derfor være meget opmærksom og kigge de små steder, da man her kan opdage fugtskader. Hvis man ikke gør dette og de 14 dage fortrydelsesret er overskredet, hæfter man selv for det. Så gør dig selv den tjeneste at være meget opmærksom, når du skal ud og se på bolig, da du her faktisk kan spare mange penge!

Har du brug for ekspertise inden for rådgivning?

Hvis du længe har gået og været i tvivl, er det bare at få en hjælpende hånd udefra! Der findes mange advokater derude, som er klar til at hjælpe dig og det er derfor bare at slå til. Hvis du ønsker en rådgivning inden for køb af bolig, kan det dog blive lidt sværere. For der findes nemlig færre advokater inden for dette område. Der er heldigvis en ved navn Jens Hessel, som virkelig kan anbefales. Han er en meget erfaren advokat og især inden for rådgivning af køb af bolig. Så hvis du gerne vil have besvaret dine mange spørgsmål omkring din nye bolig, er det bare at få kontaktet Jens Hessel i en fart! Man vil nemlig føle sig meget mere tryg, som er det man mangler, når man står i denne situation. Derudover kan Jens Hessel også hjælpe dig, hvis du gerne vil have et par ekstra øjne til at se på den nye bolig. For Jens Hessel er ekspert inden for dette og vil derfor kunne spotte alle de fejl og mangler der må være!

Du finder ikke en bedre advokat end Jens Hessel og du skal derfor slå til i en fart!