Er du træt af ubudne gæster? Indbrud er, og har altid været, et rigtigt stort problem i København, og det gælder især i bydele som Frederiksberg og Amager, hvorfor vi tager udgangspunkt i netop disse bydele i denne artikel. I artiklen vil vi se nærmere på, hvordan man kan komme de ubudne gæster til livs, så læs videre og få gode råd fra en låsesmed til tyverisikring af boligen.

Frederiksberg og Amager er københavnske bydele, hvori der bor rigtig mange mennesker, og jo flere indbyggere en bydel har, desto større er risikoen for at få indbrud, men hvis du læser med her, vil du få nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre. Udgangspunktet i denne artikel er taget fra en nyhed på Københavns Låsesmeds website.

låsesmed amager

Tjek dine låse

Ønsker du at tyverisikre din bolig på enten Amager eller Frederiksberg, så er det første, du bør gøre at tjekke låsene. F & P har udarbejdet en oversigt, der giver et hurtigt overblik over, hvor sikker din lås er.

Har du stadig en af de omdiskuterede rundhovednøgler til din bolig, så kan du gøre rigtigt klogt i at få en låsesmed ud og skifte den for dig. Risikoen for indbrud med netop denne type lås er rigtig stor, og det er dit forsikringsselskab sikkert heller ikke ret glade for, hvorfor der ikke er en god undskyldning for ikke at udskifte låsen. Dette kan en professionel låsesmed på enten Frederiksberg eller Amager gøre på få minutter, så giv låsesmeden et kald på tlf: 60135050 i dag.

Låsesmeden anbefaler i øvrigt, at den gamle lås bliver udskiftet til minimum Ruko 1200 serien, men der findes også andre låse, der kan fremtidssikre sikkerheden i din bolig.

Lav selv et sikkerhedstjek eller lad din låsesmed gøre det

Et sikkerhedstjek lyder for mange som noget, der er meget svært at foretage sig, når man ikke har forstand på de sikkerhedsmæssige foranstaltninger, men det er det faktisk ikke. Låsesmeden giver dig her gode råd til, hvad du skal tjekke:

  • Tjek den generelle stand af vinduer og døre
  • Tjek om der sidder en sikkerhedslutblik i dørkarmen
  • Tjek låsenes alder
  • Tjek om døren kan låses både udvendigt og indvendigt
  • Tjek vinduesrammers stand

Dette er blot nogle af de ting, du bør tjekke, hvis du vælger at lave dit eget sikkerhedstjek. Føler du dig mere tryg ved at få sikkerhedstjekket udført af en professionel låsesmed på Amager eller Frederiksberg, så kan dette også lade sig gøre.

Københavns Låsesmed, som blandt andet dækker over Frederiksberg og Amager, tilbyder nemlig et komplet sikkerhedstjek helt gratis, så dette er en ideel løsning, hvis du ønsker en låsesmeds kompetencer. Derudover kan låsesmeden på henholdsvis Amager eller Frederiksberg give dig fordelagtige tilbud på låse velegnet til lige netop din bolig og dit behov.

låsesmed frederiksberg

Træt af ubudne gæster?

Hvis du er træt af ubudne gæster, så bør du snarest foretage dig de opridsede anbefalinger i denne artikel. Låsesmeden på både Amager og Frederiksberg står klar til at hjælpe dig med at sikre din bolig på bedst mulig vis, så kontakt dem allerede i dag og føl dig allerede mere tryg i din bolig. Der er ingen grund til at vente med at få det gjort – i mellemtiden kan du jo være så uheldig at være en af de mange, der rammes af indbrud i deres bolig på henholdsvis Frederiksberg eller Amager.