I forlængelse af den seneste artikel om hvordan man sikrer boligen mod ubudne gæster, får du her en række gode tips til, hvad du kan gøre, hvis uheldet alligevel er ude, eller hvis du blot har brug for en låsesmed i København, eksempelvis på Østerbro.

Først og fremmest er det altid en rigtig god ide at vide, hvor den nærmeste låsesmed befinder sig henne, så hvis uheldet skulle være ude, og du har låst dig ude eller mistet dine nøgler, så ved du altid, hvem du skal kontakte, og det skal gælde, uanset om du har brug for en låsesmed på Østerbro eller et andet sted i København. Det er helt klart en fordel at have gå-afstand til sin låsesmed, for har man været så uheldig at låse sig ude, uden at have sin telefon på sig eller være i nærheden af nogen, der har en telefon, du kan låne, så kan man altid gå hen til låsesmeden.

Københavns Låsesmed – byens låsesmed!

Uanset om du bor i Indre By i København, eller om du bor i Storkøbenhavn, så bør du bestemt kende til Københavns Låsesmed, som er en af byens bedste låsesmede!

låsesmed østerbro københavn
Københavns Låsesmed har centrale låsesmede placeret i hele København og Storkøbenhavn, så uanset hvor du befinder dig henne, har du altid en dygtig låsesmed i nærheden. Desuden har Københavns Låsesmed døgnservice, så uanset hvornår du har brug for en låsesmed, kan du altid få fat på denne, om det så er dag eller nat, hverdag eller helligdag, på Østerbro eller i Nordvest.

Det lyder godt, ikke? Der er mere, hvor det kommer fra! Låsesmeden tilbyder nemlig gratis sikkerhedstjek, så du har mulighed for at sikre, at din bolig har de nyeste låse på markedet. Mange har låse i deres bolig, der faktisk er forældet, fordi de ikke er klar over, at en lås helst skal udskiftes ca. hvert 10. år.

Sidst men ikke mindst er servicen i top hos låsesmeden, både på Østerbro og i resten af København, og vigtigst af alt er priserne yderst konkurrencedygtige.

Med andre ord er det altså denne låsesmed i København, du bør kontakte, hvis du har brug for en låsesmed på Østerbro eller andetsteds i Københavnsområdet.

Har du brug for en låsesmed på Østerbro eller i det øvrige København, kan du kontakte Københavns Låsesmed på telefon: 60 13 50 50