Vil du udenlands på ferie i år så overvej en rejse til Thailand. Rundrejser i Thailand vil give dig et dejligt indblik i et af Asiens smukkeste og mest spændende lande.

Har du lyst til at komme langt væk på sommerferie, men har du endnu ikke besluttet dig, hvor rejsen skal gå hen? I så fald, så kan du overveje at booke en rejse til Thailand. Rundrejser i Thailand er en populær rejseform, som har været et sikkert hit hos danske turister i mange år.

Rundrejser i Thailand
Rundrejser i Thailand er en ferieform, som har været særdeles populær hos turister fra Nordeuropa i mange år. Dette er da også ganske let at forstå, i og med at Thailand giver dig det bedste af begge verdener: Thailand er langt væk fra Danmark og har stadig en duft af asiatisk charme, men er samtidig så tilpas veludviklet, at du ikke behøver at være nervøs for at tage på ferie der.

Under rundrejser i Thailand så starter de fleste med nogle dage i travle Bangkok. Derefter går turen ofte sydpå til nogle af de smukke turistøer i Sydthailand. En anden mulighed er at tage nordpå og op til mere ´laid back´ turiststeder såsom Chiang Mai og Chiang Rai. Endelig har du via Bangkok også rig mulighed for at tage på spændende udflugter til Angkor Wat i nabolandet Cambodia.

Rejse til Thailand
Rejse til Thailand kan bookes hos en bred vifte af danske rejsebureauer. Danske turister har igennem årene valfartet til Thailand, hvilket har gjort, at danske rejsearrangører har særdeles gode forbindelser til dette populære turistland.

En rejse til Thailand kan, hvis du ønsker det, kun bestå af selve rejsen derned. Alternativt, så kan du hos danske rejsearrangører også booke et mere komplet program, så du har lidt mere kontrol med, hvad der skal ske, når du ankommer i Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok.