Kan I huske, at der på et tidspunkt var sådan en radiovært på radio 100fm, der hed Andrea Rudolph? Hun lavede vist noget tv derefter også og er blevet ret kendt på det. Nå, men jeg opdagede her den anden dag, at det mærke jeg bruger – Rudolph Care – er et mærke, som hun står bag!

Rudolph Care laver eksklusive og sunde cremer til kroppen og ansigtet, som ikke er proppet med kemikalier. Tværtimod er Rudolph Care produkterne proppet med acai, som er et lille bær, der er fyldt med vitaminer, mineraler, proteiner og ikke mindst antioxidanter. Det er faktisk på grund af dem, at jeg begyndte at købe Rudolph Care i første omgang, men altså dengang vidste jeg jo ikke, at det var hende radioværten, der stod bag.

Rudolph Care opstod, da andre mærker ikke kunne levere

Da jeg fandt ud af det, slog jeg det straks op på google. Det viser sig, at Andrea ved en undersøgelse opdagede, at hun var helt vildt meget udsat for kemikalier, og det viste sig altså at være igennem dyre skønhedsprodukter. Man regner jo ikke lige med, at det dyreste er det usundeste, vel?

Hun fandt ud af, at hun ikke kunne finde produkter, som hun kunne gå helt inde for, og derfor begyndte selv at lave Rudolph Care.

Det synes jeg er ret sejt. Tænk at være i stand til bare sådan lige at lancere sit eget produkt, hvis man ikke er tilfreds med det, man finder på hylderne. Det er da ret stærkt gjort! Jeg ville ønske, at jeg havde det samme mod og den samme viljestyrke. Så ville der altså være rigtig mange gode produkter på markedet i dag, det kan jeg godt sige jer! Og de ville alle sammen være økologiske og gode for miljøet og alt det der, som er rimelig svært at finde i dag. Ja, jeg tror faktisk, det kunne have været en succes.