Mindre stresset med Rosenrod?

Rosenrod er en plante og vokser i dele af Asien, Norge, Svergie og Island, dog er den uheldigvis ikke at finde herhjemme i Danmark selvom planten vokser i vores nabolande. Man kan købe Rosenrod i forskellige varianter bl.a. som ekstrakt. Rosrod modvirker stress, og træthed og har også selv kunne mærke at jeg er blevet mindre træt om morgenen samt mindre stresset over mine arbejdsopgaver, om dette er en placebo effekt skal jeg ikke kunne sige, men jeg føler mig i hvert fald bedre tilpas. Derudover florerer der rygter om at produktet skulle modvirke impotens, det vil jeg ikke kunne sig om det har hjulpet, da jeg ikke har nogen problemer i det øjemed.

Holde din mave i balance med Symbioflor

Symbioflor er et produkt som hjælper din mave med at komme i balance, de sørger for at de tarmsystem behandles og plejes, produktet har et højt indhold af mælkesyrebakterier, derfor er det især optimalt at bruge tabletterne på sin ferie i Thailand eller andre lande hvor din krop ikke er vant til de nye fremmede bakterier, derudover er det jo kendt at cirka 70 % af immunforsvaret befinder sig i tarmen, og dermed er Symbioflor et fantastisk produkt der hjælper dit tarmsystem.

Men hvis du har prøvet et af disse produkter må du endelig gerne skrive ind om din egne erfaringer med produkterne, og om de havde deres reklamerede effekt.