Vil du til Afrika i år, så er rejser til Marokko en åbenlys mulighed. Rejser til Marokko er kendetegnet ved en venlig lokalbefolkning, travle bazaarer og flotte naturområder.

Vil du gerne have en ferieoplevelse udover det sædvanlige, så er rejser til Marokko en af de udflugter, som du bør have med i dine overvejelser. Rejser til Marokko er her kendt for deres spændende bazaarer, imødekommende lokalbefolkning, eksotiske krydderier og madvarer, fantastiske storbyer og bedårende naturområder.

Agadir, Marrakech og Rabat
Under din rejse til Marokko så bør du huske at besøge spændende byer såsomm Agadir, Marrakech og Rabat. Agadir er i denne forbindelse en rigtig dejlig ferieby, som er kendetegnet ved flotte strande og en smuk strandpromenade, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe om aftenen. Derudover kan du også bruge Agadir som en platform til at besøge omkringliggende små berberlandsbyer eller tage på ture til Atlasbjergene eller til Atlanterhavskysten.

Et andet udflugtsmål under rejser til Marokko er byen Marrakech. Marrakech er her en ganske forunderlig og eventyrlig by, som især er kendt for sit marked Djemaa El Fna. Her kan du se et væld af slangetæmmere og akrobater og indtage diverse andre eksotiske indtryk. Ligesom med Agadir, så kan du bruge Marrakech som afsat til de smukke Atlasbjerge.

Endelig så husk selvfølgelig også at besøge hovedstaden Rabat i forbindelse med rejser til Marokko. Rabat kaldes ofte for Den Hvide By og er her, hvor den marokkanske konge bor. Rabat har en stormfuld historie, hvor den blandt andet har været besat af romerne i det fjerde århundrede, været pirathjemsted i 1600-taller og under fransk kolonistyre i 1900-taller.

Book rejser til Marokko hos danske rejsebureauer
Når du skal have booket en rejse til Marokko, så kan du gøre det på to forskellige måder. Først og fremmest så kan du gøre det hele selv, hvor det eneste du behøver at gøre før afrejsen er at bestille flybilletten.

En måske bedre løsning er her, at du får hjælp af nogle af de mange danske rejsebureauer, som har erfaring indenfor rejseudflugter til Marokko. Hos disse bureauer kan du både få hjælp med at booke din flybillet, med at bestille dit hotel for de første nætter og med at planlægge, hvilke ting du gerne vil se under din rejse.