Elsker du også at lave mad? Der er ikke noget som at kunne stå i sit køkken og eksperimentere med nye opskrifter og kræse om de fine smagsnuancer i aftenens ret, mens gæsternes tænder løber i vand ved duften af maden. Ægte livsnydere forstår at værdsætte et lækkert måltid mad, og en stor del af det lækre måltid er både præsentationen og glæden ved at tilberede maden. Er du glad for madlavning, vil du helt sikkert også være glad for Raadvads køkkenredskaber.
Raadvad har over 250 års erfaring med at skabe husgeråd af høj kvalitet, som lever op til brugerens behov og ønsker. Her bliver der virkelig kræset om designet, og også funktionaliteten er i højsæde, når nye produkter udvikles. Raadvad sætter en stolthed i at skabe kvalitetsprodukter, der gør madlavningen nemmere og tiltalende for kokken.

Der er nu ikke noget som at lave mad i et stort dejligt køkken, hvor både knive, gafler, gryder og pander er af flot design og høj kvalitet, og netop derfor er det ikke så underligt, at Raadvad har haft stor succes i nu over 250 år.

Firmaets historie begyndte, da en lille nedlagt krudtmølle ved navn Raadvaddam blev givet i gave af Frederik V til kammertjeneren i 1758. I starten producerede virksomheden hovedsageligt nagle, file og pander, men senere blev der udelukkende fokuseret på knive og en eneret på fremstillingen af rustfrit stål medførte succes for knivene. I 1800-tallet lød beskrivelsen på varerne således: ”Hvad der her forfærdiges, er ikke overdådighedsartikler, men gangbare og nyttige sager, professionisters værktøj”. Det er stadig den dag i dag sandt, selv om man muligvis ville vælge at formulere den en smule anderledes. Virksomheden blev flyttet til Jylland, hvor den i dag er del af den store Fiskars koncern, der har hovedsæde i Silkeborg.

Du kan se Raadvads populære køkkenredskaber ved at klikke her.