Indisk mad med lækre ingredienser og smagfulde krydderier

Orientalsk mad er gennem de seneste årtier blevet meget populært blandt danske restaurantbesøgende, og her er det særligt indisk mad og det indiske køkkens smagfulde og farverige retter, der er blevet et af de foretrukne køkkener, når danskerne skal ud og spise.

Indisk mad byder på mange gode oplevelser. Lækre karry retter, lam, butter chicken, chicken tikka masala, mango lassi eller kulfi is er blot nogle af de lækre retter, som du kan dykke ned i, når du spiser indisk mad. Retterne er tilberedte med smagfulde ingredienser og byder på helt anderledes smagsnuancer i forhold til, hvad vi er vant til fra det danske køkken. Karry, safron, chili, koriander og spidskommen er blot nogle af de ikoniske ingredienser, der indgår når der laves indisk mad. Disse ingredienser er kendetegnet ved at være meget kraftfulde i smagen. Derudover giver de nogle fantastiske farver til retterne. Indisk mad er ofte kraftfulde i deres farver, hvilket tager sig fantastisk ud på et middagsbord. Gule, orange, røde nuancer giver altså et helt unikt middagsbord og danner rammerne om en hyggelig og smagfuld oplevelse.

Indisk mad på en indisk restaurant

Har du ikke mod på at give dig i kast med de, for nogle, fremmede ingredienser, så har du gode muligheder for at prøve indisk mad på nogle af de fantastiske indiske restauranter, der findes i København. En af disse restauranter er Punjab Restaurant, der har mange års erfaring med indisk madlavning. Her har du den perfekte mulighed for at blive introduceret til autentisk indisk mad, der smager præcis som den gør i Indien. På deres hjemmeside har du mulighed for at se menukortet, se billeder for restauranten og læse om deres historie og tilgang til indisk mad.