Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Personlig pleje er stærkt undervurderet: Ny hudpleje creme til mig

Written By: Klara - jun• 25•12

Nu skal jeg snart på ferie, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Det bliver så skønt at komme lidt væk fra hverdagen og det triste danske sommervejr, så det er alle tiders. Jeg rejser om halvanden uges tid, og inden da skal jeg have styr på mine produkter inden for personlig pleje og finde en god hudpleje creme, som jeg skal have med på min ferie.

Jeg skal ned til Sydens sol og varme, og jeg plejer normalt at få en enormt tør hud, da min hud slet ikke er vant til den tørre luft, der er dernede, og det er derfor utroligt vigtigt, at jeg forbereder mig bedst muligt ved at købe de bedste produkter inden for personlig pleje og hudpleje.

Jeg har indtil videre fundet denne skønne hudplejecreme, som jeg overvejer at købe. Hvis jeg køber den, er jeg godt på vej til at have helt styr på den personlige pleje, og det er jo perfekt.

Jeg synes, at personlig pleje er stærkt undervurderet, for har man den rette hudpleje, føler man sig altså meget mere oplagt, og man har det meget bedre med sig selv.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

 1. Helle siger:

  Du skal huske at købe en god solcreme og aftersun lotion, når nu du skal ned til varmen. Det er nok noget nær den bedste personlige pleje, man kan købe.

 2. Katrine siger:

  Jeg forstår ikke, at der er nogle kvinder, der ikke går op i personlig pleje. For mig er det det samme som at sige, at man ikke går op i sit udseende, og dem der ikke gør det, bør måske overveje at komme i gang.

 3. Louise siger:

  Katrine, det er altså ikke kun kvinder, der går op i hudpleje. Mange mænd er også begyndt at gøre det, hvilket jeg kun synes er positivt.

 4. Katrine siger:

  Jeg siger da heller ikke, at det kun er kvinder, der går op i personlig pleje, det er bare lidt vigtigere for kvinderne at se godt ud. Forstå mig ret, jeg mener vi kvinder har så mange muligheder for at forbedre vores udseende, som mændene ikke har, og derfor er det måske også bare lidt mere tydeligt, når det er kvinder, der ikke går op i personlig pleje. Mænd BØR også gå op i personlig pleje, men det er på en eller anden måde mere acceptabelt, hvis en mand slækker lidt på den personlige pleje-front. (Ikke de mænd jeg er sammen med selvfølgelig, men når man ser, hvad kvinder gladeligt går ind til sådan rent forholdsmæssigt, så synes jeg det er tydeligt, at manglende personlig hygiejne er mere “okay” for mænd.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *