Nu skal jeg snart på ferie, og det glæder jeg mig rigtig meget til! Det bliver så skønt at komme lidt væk fra hverdagen og det triste danske sommervejr, så det er alle tiders. Jeg rejser om halvanden uges tid, og inden da skal jeg have styr på mine produkter inden for personlig pleje og finde en god hudpleje creme, som jeg skal have med på min ferie.

Jeg skal ned til Sydens sol og varme, og jeg plejer normalt at få en enormt tør hud, da min hud slet ikke er vant til den tørre luft, der er dernede, og det er derfor utroligt vigtigt, at jeg forbereder mig bedst muligt ved at købe de bedste produkter inden for personlig pleje og hudpleje.

Jeg har indtil videre fundet denne skønne hudplejecreme, som jeg overvejer at købe. Hvis jeg køber den, er jeg godt på vej til at have helt styr på den personlige pleje, og det er jo perfekt.

Jeg synes, at personlig pleje er stærkt undervurderet, for har man den rette hudpleje, føler man sig altså meget mere oplagt, og man har det meget bedre med sig selv.