Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Paradentosebehandling med laserteknologi hos tandklinik i Hellerup

Written By: Klara - nov• 19•12

Nu er der håb forude for de mange danskere, der hver eneste dag plages af paradentose. En tandklinik i Hellerup er nemlig begyndt at bruge en meget skånsom metode til paradentosebehandling, og det lader til, at den har skabt rigtig gode resultater.

En almindelig paradentosebehandling kan hurtigt blive en smertefuld affære, da tandkød og tænder ofte er inficeret med paradentosen, og det er derfor nødvendigt med bedøvelse. Bedøvelse er dog kun sjældent nødvendigt i forbindelse med den nye paradentosebehandling hos tandklinikken i Hellerup, hvor der bruges en helt bestemt slags laserteknologi, nemlig Genius Laser, som har skabt nogle yderst fornuftige resultater, og patienterne er fuldt tilfredse med paradentosebehandlingen.

En paradentosebehandling der adskiller sig fra andre

Fordelen ved denne paradentosebehandling er, at man undgår blødninger både under og efter behandlingen, og patienten vil ikke opleve nogen form for ubehag eller komplikationer. Derudover er der heller ingen sting eller andet, der skal fjernes efter behandlingen.

Hos Tandklinikken i Hellerup er personalet uddannet og fuldt ud kompetente til at foretage denne form for paradentosebehandling, så du er som patient altid i helt trygge hænder her.

Hvad kan der ske, hvis man ikke får den rette paradentosebehandling?

Får man ikke den rette paradentosebehandling, eller får man slet ingen behandling mod sin paradentose, kan man ifølge Tandklinikken i Hellerup i værste fald risikere at miste de sygdomsramte tænder, og det kan være en bekostelig affære, så det er derfor utroligt vigtigt, at man møder op til de regelmæssige tandeftersyn på en tandklinik i Hellerup, så man hurtigt kan handle, hvis tandlægen opdager, at patienten lider af paradentose.

Man kan behandle på flere forskellige måder

Som overskriften lyder, kan man behandle mod paradentose på flere forskellige måder. Når paradentose opdages, startes paradentosebehandlingen altid med dybdegående tandrensning, og det er herefter tandlægens opgave at vurdere, hvilken efterbehandling der er brug for. Hos en tandklinik i Hellerup er de som tidligere nævnt begyndt at benytte sig af en laserteknologi, som skulle have givet nogle rigtig positive resultater, så det er bestemt værd at tage i betragtning, hvis du er en af de mange danskere, der hvert år rammes af paradentose. Det drejer sig faktisk om ca. halvdelen af danskerne, der på et eller andet tidspunkt i deres liv får sygdommen og skal i paradentosebehandling.

Du kan kontakte eller læse mere om den omtalte tandklinik i Hellerup her.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Rasmus Petersen siger:

    Det lyder som en rigtig effektiv paradentosebehandling, de har hos Tandklinikken i Hellerup. Jeg har hørt, at laserbehandlingen skulle være den mest skånsomme og samtidig mest effektive på markedet, så havde jeg paradentose, ville jeg nok tage derhen og få en behandling.

  2. Ulla Sørensen siger:

    Hvor er det da heldigt, at jeg lige fandt denne artikel, for jeg er nemlig i skrivende stund på udkig efter en dygtig tandklinik i Hellerup!

    Jeg håber dog ikke, at en paradentosebehandling er aktuelt for mig lige pt., men det lyder i hvert fald som om, at Tandklinikken sætter fagligheden højt, og det sætter jeg stor pris på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *