Mangler du nogle kontanter i de kommende måneder, og har du nogle smykker derhjemme, som bare ligger i en skuffe og aldrig bliver brugt, så kan pantsætning af smykker være et alternativ til en almindeligt mål. Med pantsætning af smykker behøver man ikke sælge, hvis man er glad for dem, da man får sine effekter tilbage, når man tilbagebetaler det aftalte beløb. Smykker er tit en noget med høj affektionsværdi, derfor skal man overveje, om man virkelig gerne vil sælge dem, eller om pant er en bedre mulighed.

Ved pantsætning af smykker eller andre effekter kan man gratis få vurderet ens værdigenstande, så man har en ide om, hvad man kan få i kontant udbetaling. Pant i alt kan forhåndsvurdere ens værdier ved indsendelse af billeder. Man får normalt tilbudt omkring 50 % af smykkets værdi ved pantsætning.

Pantsætning af smykker har som ved andre pantsætninger nogle trin man skal igennem. Hvis man benytter Pant i alt, som er autoriseret af de danske myndigheder, får man en sikkerhed for tingene bliver gjort ordentligt og i overensstemmelse med loven. Man får en fair behandling, da det vigtige for dem er, at kunden er tilfreds og tryg i forløbet. Selve forløbet foregår i fire forskellige trin, som er overskueligt og nemt forklaret inde på deres hjemmeside.

I det første trin skal man ansøge, hvilket man kan gøre også kan gøre inde på deres hjemmeside. Når de har modtaget ansøgningen af for eksempel pantsætning af smykker, giver de en forhåndsvurdering, så du kan se, om tilbuddet kan blive attraktivt for dig. I trin to vurderer de dine smykker, efter de har modtaget dem, og giver dig et officielt tilbud. I trin tre vil du modtage en unik kontrakt, som er udformet tildin pantsætning af smykker og herefter en udbetaling. Til slut returnerer de dine smykker imod det aftalte beløb, som skal betales tilbage til Pant i alt.

Har du lyst til at læse mere om pantsætning af smykker, kan du gøre det inde på Pantialt.dk, hvor der findes en masse information og en livechat, som er klar til at hjælpe dig.