Kender du til følelsen, at du ikke forstår hvad den anden siger, når der skal forklares noget? Eller er du den der forklarer og kan se på den anden blive mere og mere forvirret, nu mere du taler? Så er der hjælp på vej!

auditorium-3-1380001-mDet er nemlig blevet et stort problem på arbejdspladser, idet mange ikke kan forklare tingene ud. Det kan være frustrerende for begge parter, da den medarbejder, som ikke forstår hvad der bliver forklaret, føler sig mindre begavet. Derfor er der ikke mange, som tør sige at de ikke forstår hvad der bliver sagt. Man vil altid gerne virke så forstående og hurtiglærende på arbejdspladser og vil derfor sidde og nikke godkendende ja, selvom man intet forstår.
Det kan dog være lige så frustrerende for den anden part, som ikke forstår hvad der går galt. Mange føler selv, at de er gode til at forklare eller argumentere, som ikke aner, at de faktisk slet ikke er så dygtige. Det kan derfor være svært at se hvad problemet er, hvis man ikke selv kan se det. Derfor bliver de dårlig-kommunikerende ofte irritable, idet det ikke burde være så svært at forstå. Der kan derfor forekomme mange konflikter på arbejdspladser, hvis der er tale om eksempler som de nævnte.

Derfor skal der gøres noget ved det. Supplement har mange kurser, som kan forbedre arbejdspladser. Men hvis der er tale om kommunikation og forklaring er kurset videndeling det helt rigtige valg for jer. Her vil I få en bred forståelse og viden inden for hvordan og hvorledes det skal gøres. I vil derfor få tildelt værktøjer, som I kan benytte jer efterfølgende. Det kan virkelig anbefales, da det medvirker til en stor forskel på arbejdspladsen. Selve drivkraften og arbejdsopgaverne vil blive klaret hurtigere end før, idet det hele er forstået i første forsøg.

Det er derfor bare at kontakte Supplement og høre mere om deres kursus i videndeling!