Jeg har i lang tid overvejet, om jeg burde investere i et nyt tag. Jeg har søgt vidt og bredt omkring, især på internettet, for at finde information omkring emnet. Én ting lader til at være sikkert, og det er, at prisen på taget varierer meget efter, hvor man bor i landet. I København er det dyrest – måske af samme grund som alt andet er så dyrt, hvad den så end er.

Kommer man til andre dele af landet, falder prisen på et nyt drastisk. Jeg har fundet eksempler på priser, der en under halvdelen af hvad præcis det samme produkt koster i København. Det er sandsynligvis timelønnen, der er lavere udenbys, for materialerne sælges engros fra få steder i landet, og det er svært at forestille sig, at de skulle kunne fåes meget billigere andre steder.

Bortset fra prisen, er kvaliteten på et nyt tag også meget vigtig. Taget skal naturligvis gerne holde i mange år fremover, uden at det er nødvendigt med reparationer Der er ikke noget mere bittert, end når en vigtig og dyr investering viser sig at give bagslag. Derfor er det utroligt vigtigt, at man laver en masse research omkring emnet.

Heldigvis har jeg gjort mit arbejde ordenligt, når det kommer til at undersøge hvad det indebærer, at få lagt et nyt tag. Konklusionen er at det kan betale sig. Derfor har jeg kontaktet et firma, der skal hjælpe mig med at styre projektet. Jeg vil gerne have, at arbejdet bliver gjort så godt som muligt, og tryghed er meget vigtigt for mig.