De fleste af os går og drømmer om et nyt køkken. Måske er vi flyttet ind i et hus, hvor køkkenet ikke har været opdateret siden 70’erne, eller måske føler vi bare, at køkkenet fra 2010 trænger til at følge lidt bedre med tiden.

Uanset grundet, så er et nyt køkken sjældent en dårlig idé. Et køkken spiller en væsentlig rolle i at samle husets identitet, gøre hverdagen nemmere og øge overskuddet.

Når design og funktionalitet går op i en højere enhed

Et køkken er ikke bare et køkken. Det er her, familien samles efter en lang dag på arbejde eller i skole. Det er her, maden bliver tilberedt og indtaget i bekvemme og familiære omgivelser. Det er her, der er plads til alle familiens interesser.

Optimal funktionalitet og design er forskellig fra familie til familie. Måske prioriterer du, at der skal være opvaskemaskine ved siden af vasken, mens en anden mener, at den holder til et helt andet sted.

Rotpunkt binder trådene sammen

Derfor er intet køkken ens. Skal køkkenet være personligt, skal design stemme overens med funktionalitet, så hverdagen bliver mere overskuelig.

Hos Rotpunkt går vi op i at fremme personlighed i køkkenet. Derfor ved vi, hvor vigtigt design er, når køkkenets farver, former og layout skal bindes sammen.

Hos os er dine forventninger, ønsker og behov altid i forsæddet, når drømmekøkkenet skal bygges. Vi har mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver, du kan vælge mellem. Det giver mulighed for at indrette køkkenet præcist, som du ønsker.

Vi stræber altid efter at kunne tilbyde de nyeste trends inden for farver og design, så vi er sikre på at matche enhver forespørgsel.

Find inspiration til dit nye køkken

Nogle gange kan det godt være svært at vide, hvordan man egentligt ønsker, at ens køkken skal se ud, og hvilke funktionaliteter det skal indeholde. Derfor er det ofte en god idé at søge inspiration andre steder, så visionen om et ny køkken kan blive mere virkelig.

Hos Rotpunkt stræber vi efter at inspirere på tværs af geografi og økonomi. Derfor opdaterer vi hele tiden vores hjemmeside med de nyeste trends inden for farver, design og layout – fantasien har ingen grænser.