Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Nupo kuren er ideel for dig, der ønsker et hurtigt vægttab

Written By: Klara - aug• 03•12

Når det kommer til det at være lykkelig og at være glad for livet, er det vigtigt at have det godt med sig selv – vejen til et sundt og lykkeligt liv er nemlig selvtilfredshed, og er der noget, man er utilfreds med ved sig selv, kan det være en rigtig god ide at tage sagen i egen hånd og få gjort noget ved problemet.

Rigtig mange mennesker har en rigtig dårlig selvtillid, og det bunder som regel i, at der er noget, de er utilfredse med ved dem selv, og det er oftest vægten. Antallet af overvægtige stiger og stiger, og det er både fysisk og mentalt problematisk, hvorfor det er vigtigt, at man taber sig, fx ved hjælp af den veldokumenterede NUPO kur.

NUPO kuren er en såkaldt lavkoloriediæt, hvilket betyder, at man ved indtagelse af produkterne får et minimalt antal af kalorier, hvilket er lig med vægttab. Modsat mange andre kure har NUPO kuren den klare fordel, at selvom man ikke får ret mange kalorier hver dag, og selvom man lever af ”pulver” og ikke en ”sund og varieret kost”, så får man alligevel alle de vitaminer og mineraler, som man har brug for hver eneste dag.

Er du en af de mange, der ønsker at tabe sig, enten af sundhedsmæssige eller mentale årsager, så er NUPO kuren et oplagt valg, især for dig, som ønsker et hurtigt og holdbart vægttab. Produkterne kan efterhånden købes i samtlige fødevarebutikker landet over, men køber man produkterne på nettet, kan der være mange penge at spare. Køb fx dine NUPO produkter på denne hjemmeside og indhent nogle rigtig gode tilbud.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Comments

 1. Katrine Møller siger:

  Min kæreste og jeg vil rigtig gerne tabe os, men vi kan ikke helt finde ud af, hvor meget NUPO vi må indtage om dagen? Skal man følge en helt bestemt plan, eller skal man blot indtage de forskellige produkter, indtil man er mæt?

 2. […] Nupo kur. Har du ikke hørt om kuren før, eller har du uopklarede spørgsmål, så læs denne artikel som forklarer kurens principper rigtigt […]

 3. Signe Andersen siger:

  Katrine, jeg tror bare, at man skal erstatte alle sine måltider med de forskellige nupo produkter – så er man i hvert fald godt på vej til et vægttab.

 4. Trine siger:

  Jeg var på Nupo kuren i nogle uger, efter den lige var kommet på markedet, og jeg tabte hurtigt de overflødige kilo, men det bedste ved det hele er, at jeg endnu ikke har taget dem på igen!

 5. Amira Lorentzen siger:

  Jeg har aldrig selv prøvet nupokuren, men jeg kender nogle, der har, og de har i hvert fald været rigtig tilfredse med resultaterne.

 6. Amelia siger:

  Sidste år var jeg på nupokuren i et par uger, og der lykkedes det mig at tabe 5 kilo!

 7. Nina Andersen siger:

  Det lyder da som om, at nupo kuren er den rette for mig. Jeg har nemlig brug for at tabe de overflødige kilo inden for relativt kort tid.

 8. Marina Nørh siger:

  Er der nogle af jer, der ved, hvor man kan købe de omtalte nupo produkter henne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *