youngbloodStår du og mangler ny inspiration til dit make-up? Er du på udkig efter en ny make-up serie til et nyt hverdags-look, som du samtidig er sikker på, at din hud kan tåle? Så kan Youngblood være det rette valg.

I dag findes der et hav af make-up mærker på markedet, og det kan derfor være rigtig svært at vælge de rigtige hudplejeprodukter, når det er op til forbrugeren selv. Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvilke produkter man kan tåle og hvilke produkter, der passer bedst til ens hud. Make-up kan indeholde masser af skadelige stoffer, og det er derfor ikke uden grund, at tidens forbrugere i stigende grad efterspørger mere naturlige og økologiske alternativer. Dette har skabt en efterspørgsel hos producenterne, hvor de fleste af dem er hoppet med på bølgen om at fremstille ren mineral make-up.

 

Youngblood kan nævnes blandt de mest fremtrædende mærker inden for mineralbaseret make-up. Hvad det er, der kendetegner mineral make-up, er, at ingredienserne er baseret på mineraler, og fremstilles uden brug af konserveringsmidler eller andre skadelige stoffer.

Youngblood er skabt med det formål, at kunne tilbyde kunder et sundere make-up alternativ til de almindelige kosmetikprodukter. Kosmetiske produkter kan indeholde mange forskellige skadelige stoffer, og potentialet for at fremkalde hudallergi kan derfor siges at være stort hos mange allergikere. Youngblood er skabt med god grund, der velegner sig til alle hudtyper, hvor især kvinder med sart eller allergisk hud, kan drage fordel af produkterne fra Youngblood.

 

Youngblood – dit nye make-up mærke hos Ren Velvære

Youngblood kosmetik kan være vejen frem, hvis du er typen, der søger make-up af høj kvalitet og samtidig ønsker en make-up, der er sund for huden. I dag er Youngblood kosmetik blandt markedslederne indenfor mineralsk make-up, hvorfor flere hudlægeklinikker, professionelle make-up artister og kosmetologer har valgt at anvende denne serie verden over. Ren Velvære er blandt en af de mange klinikker, der har arbejdet med Youngblood make-up i flere år.

Ren Velvære er foruden at være en klinik for fysiurgisk massage og velværebehandlinger også en butik, hvor hudpleje, kosttilskud og velvære er i højsæde. Hos Ren Velvære lægger de stor vægt på, at de kan stå inde for de produkter, de sælger i deres shop, og de bestræber sig derfor på at udvælge de bedste produkter med høj kvalitet. Økologi er højt prioriteret hos Ren Velvære, og helt bevidst går de derfor efter produkter uden parabener, allergifremkaldende stoffer og kunstige farvestoffer. Youngblood serien er et godt eksempel på dette, der også er et af Ren Velværes foretrukne mærker.

Hvad enten du er begynder eller erfaren med make-up, så er produkter fra Youngblood meget lette at benytte sig af og samtidig er produkterne ekstremt holdbare.

 

Hvorfor bør du vælge Youngblood kosmetik?

Der er mange gode grunde til, hvorfor Youngblood make-up serien kan være det rigtige valg. Du kan være sikker på at drage mange fordele af de mange egenskaber, som Youngblood serien tilbyder. Foruden at være en mineralsk serie, så er der mange gode grunde til, hvorfor mange med fordel kan anvende Youngblood. Make-up serien egner sig til alle hudtyper, hvad enten den er sensitiv, normal eller fedtet, men specielt tilgodeser den hudtilstande, der er meget tør og sart, og har derved let ved at fremkalde allergiske reaktioner. Alle produkterne uanset type fremstilles uden talkum, olier, kunstige farvestoffer, syntetiske konserveringsmidler og duftstoffer, og du kan derfor trygt bruge produkterne.

Udover at være tålesikker og langtidsholdbar, så kan du også selv bestemme, om du vil have en let, medium eller intens dækning. Youngblood har alle slags produkter, som kan matches til hvilken som helst hudtone og ønskede dækkeevne. Ligeledes er det vigtigt, at man ikke lukker porerne i huden, når man påfører make-up. I Youngblood produkter findes naturlige mineraler, og brugen af dette sikrer, at porerne kan ånde frit samtidig med, at huden beholder et sundt og strålende udseende. Ingen af Youngbloods produkter er hverken testet på dyr, og fremstilles ud fra generelle principper om bæredygtighed.

 

Har du først prøvet produkter fra Youngblood, så er du næsten for evigt afhængig. Hos Ren Velvære kan du se et stort udvalg af Youngblood make-up produkter, der er nutidens bedste eksempel på, hvordan du plejer din hud yngre.