Danskerne er kendt for at være nogle hårdtarbejdende mennesker, og det gælder især i byggebranchen. Hvad disse arbejdsfolk til gengæld ikke er kendte for at være er moderne og moderigtige på arbejdspladsen, og det skyldes hovedsageligt det sikkerheds- og arbejdstøj, som de af sikkerhedsmæssige og praktiske årsager er nødt til at have på, når de er på arbejde. Det skal der dog laves om på, og heldigvis findes der producenter som Mascot og Fristads Kansas, som sætter en ære i at gøre praktisk arbejdstøj moderne.

Mascot arbejdstøj

Mascot er en dansk virksomhed, der producerer arbejdstøj og sikkerhedsbeklædning til hele verden, og de er faktisk førende leverandør af netop dette i Danmark, og så er de ikke mindst nogle af de største i Europa.

Det populære og anerkendte arbejdstøj fra Mascot har vundet manges hjerter ved at være både slidstærkt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt, og så kan det bruges til enhver tænkelig arbejdssituation. Endvidere egner tøjet sig til det danske vejr, der som bekendt er meget skiftende og humørsvingende, og det kan jo være en klar fordel, når man arbejder udendørs i Danmark. Så er man nødsaget til at have arbejdstøj, der passer til vind og vejr, og det udmærker Mascot sig ved.

Både arbejds- og sikkerhedstøjet fra Mascot er af meget høj kvalitet, og så er tøjet utroligt slidstærkt, hvilket symboliseres i logoet.

Logoet viser en bjørn, som repræsenterer slidstyrke og varme, og det er lige præcis det, Mascot står for. Her kan du læse mere om Mascot.

mascot arbejdstøj
Interesseret?

Er du interesseret i at købe Mascot arbejdstøj, enten til dig selv eller til dine ansatte, så findes der flere forskellige forhandlere af det kvalitetsrige tøj. Pro-Dress er værd at nævne, da du her kan findes Mascot arbejdstøj til nogle yderst fordelagtige priser, hvilket blandt andet skyldes, at de holder udgifterne nede ved udelukkende at have en webshop og et showroom.

Pro-Dress forhandler også arbejdstøj fra andre producenter end Mascot. Her kan Fristads Kansas og MacMichael blandt andet nævnes, så mulighederne er med andre ord mange, hvis du er på jagt efter noget sikkerhedsmæssigt forsvarligt arbejdstøj, som samtidig også følger modens tendenser.