Jeg er generelt ret vild med at lave mad, så det bliver uden tvivl rigtig spændende for mig at komme på madkursus her inden længe. Jeg har set på forskellige kurser, og jeg er lidt i tvivl, om det skal være dessert kursus eller et mere generelt hovedrets kursus. Måske jeg bare skal vælge begge dele. Jeg er sikker på, at der vil være mange, der gerne vil lægge smagsløg til at teste de retter, som jeg lærer på kurserne.

Det er faktisk også sjovest at lave mad til andre end bare sig selv. Jeg elsker alt hvad der har med madlavningen at gøre. Lige fra jeg sidder og skriver indkøbsliste til jeg går og finder varerne på hylderne og til jeg endelig står med det færdige resultat og kan servere det for mine gæster. Det behøver ikke være meget fint og besværligt – mindre kan også gøre det.

Kan man forestille sig noget bedre end gæster, der bare nyder den mad de får serveret, og amn kan se, at de mener det, når de siger, at det smager godt? Nej vel. bøf og bagt kartoffel

Mad er også noget funktionelt for mig – det vil sige, at det ikke behøver at være noget, der tager lang tid at lave, men måske godt bare kan være en hurtig bøf og lidt ristede svampe med en klat fløde og en bagt kartoffel. Selv om det er helt simpelt, så er det jo smadder lækkert.