Ser dit loft lidt slidt ud så køb noget nyt loftsmaling til det. Loftsmaling kan købes med eller uden glans til rimelige priser hos farvehandlere på internettet.

Trænger dine lofter til et nyt pift, så er loftsmaling en af de løsninger, som hurtigt og effektivt giver dem et nyt og friskt udseende. I dette indlæg vil jeg fortælle dig mere om, hvilke farver du kan overveje til dit loft, og hvilke kvalitetstegn du skal holde øje med, når du er ude og vælge loftsmaling.

Farven af dit loft
Hvilken loftsmaling, du ønsker, kommer an på, hvilken stemning du har lyst til, at der skal være i dit hjem. Så frem du gerne vil have en lidt mørk, hyggelig og varm stemning, så kan du med fordel male dit loft i en lidt mørk tone.

Hvis du derimod ønsker, at det skal være et meget lyst rum, så er det bedste at anvende en maling til dit loft, som er helt hvid.

Sådan finder du en loftsmaling af god kvalitet
Nogle kendetegn ved gode malinger, som jeg vil fremhæve her, er bl.a.: Malingen har en god dækkeevne; tører hurtigt, sprøjter ikke og lugter ikke.

Endelig kan du også med fordel købe vandbaseret maling, som er den letteste slags maling at arbejde med.

Loftsmaling med Svanemærket eller Blomstermærket
En anden ting, som du bør holde øje med, er, om din maling har enten et Svanemærke eller et Blomstermærke. Svanemærket og Blomstermærket er to miljømærker, som er givet til malinger, som både er miljøvenlige samtidig med, at malingen i sig selv er af en god og høj kvalitet.

Svanemærket er i denne forbindelse et skandinavisk miljømærke, mens at Blomstermærker er europæisk.

Søg efter maling online
Når du skal ud og lede efter maling, så synes jeg, at du burde starte søgningen online. Internettet bugner her af gode tilbud på loftsmaling hos et væld af forhandlere. Samtidig så vil disse forhandlere eftersende din maling til din hjemmeadresse, og så kan det næsten ikke blive nemmere.

En anden mulighed, som nogle af de større malerhandlere opererer med, er, at du kan bestille din maling over internettet. Herefter kan du så komme forbi deres lokale filial for at afhente din maling. Fordelen ved denne metode er, at du sparer det fragtgebyr, som der ellers ville have været på din maling, hvis det var sendt direkte hjem til dig.