På mikonomi.dk kan du se og sammenligne forsikringer fra danske forsikringsselskaber. Det er et uvurderligt værktøj til de personer, der ikke kender til forsikringsverdenen og gerne vil have kyndigt vejledning til, hvordan man vælger den rette forsikring. Der er nemlig mange faldgrupper, man undgår ved at besøge siden.

Mikonomi.dk gør det nemt for danske husejere at finde den forsikring, der passer til lige netop de behov, der skal dækkes. Det kan nemlig være en krig at finde ud af, om man skal tegne en ejerskifteforsikring eller husforsikring. Og når det valg er truffet, er der en underskov af udbydere, der alle mener, de har den bedste forsikring at tilbyde. Men med mikonomi.dk bliver det let og enkelt at sammenligne dækning, pris og service hos det enkelte selskab.

Dansk Boligforsikring er vurderet af mange parter

Dansk boligforsikring er et 100 % danskejet selskab, der tilbyder markedets bedst dækkende og fordelsagtige forsikringer. Hvis du står med vandskade, fejl eller skjulte skader, kan Danmarks største forsikringsselskab (målt på markedsandel) med al sandsynlighed hjælpe dig. En ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring dækker*

  • Skader, der ikke fremgik af tilstandsrapporten
  • Ulovlige elinstallationer
  • Fejl og mangler på ejendommen

* se den enkelte forsikring for specifikationer. Der kan være ændringer

Forsikringsbranchen har oplevet en stigning i kundetilfredsheden de seneste par år. Faktisk er den steget mere, end hvad kundetilfredsheden er blandt banker og pengeinstitutter. Det kan også ses på Dansk Boligforsikrings anmeldelser på Google og Trustpilot. Her er der flere, der viser deres tilfredshed ang. Dækning, behandlingstid og byggesagkyndige.

Det er områder, forsikringsselskabet fokuserer i høj grad på.

Kontakt selskabet for at høre mere

Vil du gerne vide mere om sammenligningstjenesten? Eller måske Dansk Boligforsikring? Så kan du klikke ind på deres hjemmeside eller kontakte virksomhederne over telefon.