Bor du i København, eller måske nærmere betegnet Frederiksberg, så er det en rigtig god ide at kende til den lokale låsesmed i København. Det er aldrig til at sige, hvornår man har brug for en professionel låsesmed på Frederiksberg til at låse sig ind, hvis man eksempelvis har låst sig ude, og det kan derfor være en rigtig stor fordel altid at have en kyndig låsesmed ved hånden.

Jeg bor selv på Frederiksberg, og da jeg forleden dag havde desperat brug for en låsesmed, ville jeg ønske, at jeg havde kendt til Låsesmed Frederiksberg, som er den lokale låsesmed i København.

Låsesmed København er den centrale låsesmed på Frederiksberg og i hele København og omegn, da de har låsesmede placeret centralt i hele Storkøbenhavn. Står man derfor og mangler en låsesmed på Frederiksberg, er det eneste, man behøver at gøre at ringe til Låsesmed København og få dem til at sende en videre til Låsesmed Frederiksberg – super smart!

Da jeg forleden dag stod og skulle bruge en låsesmed på Frederiksberg, kendte jeg dog ikke til Låsesmed København, hvilket jeg som sagt ville ønske, at jeg havde gjort. Jeg spurgte en tilfældig kvinde på gaden, som henviste mig til den lokale låsesmed, og havde det ikke været for hende, ved jeg godt nok ikke, hvor længe jeg havde stået udenfor i regnen og ventet på at blive lukket ind i min lejlighed.

Jeg fik fremskaffet mig telefonnummeret til Låsesmed Frederiksberg, og det tog ikke den lokale låsesmed i København mange minutter at ankomme på adressen og låse mig ind, hvilket overraskede mig meget, da jeg oprindeligt kommer fra Jylland, hvor tingene som regel tager lidt længere tid, end det gør i storbyen.

Låsesmeden på Frederiksberg var rigtig flink og fik som sagt hurtigt låst mig ind i lejligheden, hvilket var rart, da det var et slemt uvejr den dag.

Han gav mig en fin service og fortalte mig en masse om Låsesmed København og hans arbejde som lokal låsesmed på Frederiksberg, hvilket umiddelbart lød rigtigt spændende. Jeg har faktisk aldrig tænkt over, hvordan det må være at arbejde som låsesmed, men jeg tror i hvert fald, at det må være et meget afvekslende job, så man ikke går og laver det samme hver eneste dag, som jeg fx gør.