Nu er det snart ved at være to år siden, jeg tog en alvorlig beslutning og flyttede fra det mørke Jylland til Amager, og det er jeg rigtig glad for, at jeg i sin tid valgte at gøre. På de to år har jeg aldrig haft brug for den lokale låsesmed på Amager, men en eller anden dag skulle det jo ske, at jeg låste mig ude, og det skete tilfældigvis lørdag aften.

Lørdag aften skulle jeg til fest med nogle veninder, og da vi havde fået lidt indenbords, var jeg en smule distræt, da jeg smækkede døren til lejligheden. Dog nåede jeg at opfatte, at jeg ikke havde taget nøglerne med mig, og jeg måtte derfor ringe til den lokale låsesmed på Amager.

Heldigvis var låsesmeden på Amager ikke langt væk, og han kunne hurtigt komme ud til adressen og låse mig ind i lejligheden, så jeg kunne få mine nøgler igen. Låsesmeden kom heldigvis relativt hurtigt, så jeg ikke skulle vente så længe. Jeg havde jo en fest, jeg skulle til, og det nåede jeg heldigvis også.

Takket være den søde låsesmed på Amager lykkedes det mig faktisk kun at komme en lille smule for sent til festen, og det var det ikke engang nogen, der bemærkede.

Låsesmeden sikrede sig selvfølgelig, at det rent faktisk var mig, der boede på adressen, hvilket jeg syntes var rigtigt fint, da det gav en ekstra tryghed. Man ved jo aldrig, hvem der kunne finde på at påstå, at de boede på min adresse og dermed få fat på den lokale låsesmed på Amager til at låse sig ind i min lejlighed og eventuelt stjæle fra min bolig, men heldigvis sikrede Låsesmed Amager sig rigtigt grundigt.