Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Har du brug for at låne penge? Læs mere om sms lån her

Written By: Klara - jun• 26•12

Vi kender det sikkert alle sammen. Vi står og mangler noget, som vi føler, at vi bare ikke kan leve uden, og hvad gør vi så? Så er det da ikke mere besværligt end at ansøge om at låne penge via et sms lån, for så får man nemlig svar med det samme om, hvorvidt man kan låne pengene eller ej.

Det her med at låne penge i tide og utide har selvfølgelig både sine fordele og ulemper. Fordelen ved at tage et sms lån er fx, at man får pengene sat ind på kontoen umiddelbart efter, at man er blevet godkendt til lånet. Dette er ligeledes en ulempe, for det får nogle til at tro, at de bare kan tage et sms lån hver eneste gang, de har brug for at købe noget, som de ikke selv har råd til.

Man skal huske på, at alt skal gøres med måde og kun i de situationer, hvor man har allermest brug for pengene. Ellers bliver det en dårlig vane, og man lever for penge, som man i bund og grund ikke har, og fortsætter man med dette, bliver man hurtigt dybt forgældet.

Tendensen er i dag, at flere og flere danskere benytter sig af at låne penge, og det må der jo være en grund til, men hvilken? Jo hovedsageligt skyldes det her behov for at tage et sms lån hist og pist det faktum, at vi danskere måske får for lidt i løn i forhold til, hvor meget vores penge er værd. Er det tilfældet, giver det god mening, at man bliver nødt til at finansiere sin tilværelse med at låne penge via et sms lån.

Er du en af dem, der har brug for at låne penge, så læs meget mere om sms lån her.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

 1. Louise siger:

  Som de fleste andre danskere har jeg benyttet mig af muligheden for at låne penge en enkelt gang eller to, men det er efterhånden ved at være nogle år siden nu.

 2. Flemming Hansen siger:

  Jeg har selv nydt godt at de såkaldte forbrugslån, og det er nu dejligt, at man kan snuppe et SMS lån via sin mobiltelefon. Det kunne ikke være nemmere.

 3. Karsten Ivertsen siger:

  Vi lever i en underlig verden. Alle skylder hinanden penge – selv lande. Jeg prøver for så vidt at undgå at låne penge, men skulle nøden være der, så snupper jeg naturligvis en lån. Jeg har dog ikke prøvet de der SMS lån du skriver om – men det lyder nemt.

 4. Frida B. Klausen siger:

  Ja, det at låne penge er noget vi alle sammen prøver fra tid til anden. Vi kan jo ikke alle være født med en sølvske i munden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *