Jeg har i lang til haft et stort ønske om at tabe mig lidt, men jeg har endnu ikke været i stand til at smide de overflødige kilo. En god veninde anbefalede mig derfor at erstatte sukkeret med det såkaldte Stevia sødemiddel og eventuelt supplere min kost med nogle kosttilskud, hvilket jeg umiddelbart syntes lød som en rigtig god ide, hvorfor jeg har prøvet det af de sidste par uger.

Resultatet er, at jeg på to uger har tabt mig to kilo, hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Nu er det selvfølgelig ikke kun Stevia og mine kosttilskud, der skal have æren for vægttabet, for jeg er nemlig også begyndt at motionere en del, men generelt er jeg i hvert fald rigtigt godt tilfreds, og jeg håber inderligt, at det fortsætter sådan.

Jeg har nemlig sat mig det mål, at jeg skal være 10 kilo lettere på 3 måneder, hvilket jeg ikke helt ved, om er realistisk eller ej, men det er jo som sagt også bare et mål, men nu hvor jeg har prøvet at erstatte sukkeret med Stevia og suppleret min kost med kosttilskud, tror jeg faktisk på, at der er håb forude.

Hvis ikke jeg når mit mål, er jeg i hvert fald overbevist om, at jeg kommer tæt på, hvis jeg bare holder mig langt væk fra sukker og kommer Stevia i the og kaffe i stedet for. Jeg ved ikke helt, hvor meget kosttilskuddene har af effekt, men de holder mig i hvert fald sund og rask, og det er jo også rigtigt vigtigt.

Faktisk har jeg lige læst, at man også kan bruge Stevia til madlavning og bagning, og jeg overvejer derfor at bruge eftermiddagen på at bage en stor portion boller, men det ved jeg ikke helt, om jeg har Stevia nok til. I så fald må jeg købe noget nyt, for jeg skal også have købt mig nogle nye kosttilskud, så jeg kan fortsætte den sunde livsstil, jeg langt om længe har fået implementeret i min hverdag.

Før bestod min kost af slik og junkfood og så ikke skyggen af en grøntsag, men nu spiser jeg både frugt og grønt og supplerer sågar med de kosttilskud, jeg mangler gennem den almindelige kost. Jeg føler mig godt nok også sund lige for tiden!