Det her er en lille kærlighedserklæring til koffeinpiller, som jeg netop har opdaget – og jeg fatter ikke, at jeg ikke har fundet dem noget før! Jeg føler mig som superman, når jeg har taget dem!
Jeg har altid været nødt til at gå ret meget op i, hvor meget søvn jeg fik, og hvor meget jeg fik at spise. Der har aldrig skullet særligt meget til, før jeg ikke har været i stand til at yde mit bedste – søvnunderskud, madmangel, hovedpine, dårligt indeklima – de mindste ting plejede at røre mig. Hvis jeg af den ene eller anden årsag ikke fik mine 8 timers søvn, kunne det betyder, at jeg ikke ville præstere godt nok til det der møde på arbejdet næste dag. Det var altid et værre cirkus at holde styr på – lige indtil jeg blev introduceret til koffeinpiller.

Det er jo helt fantastisk, hvad man kan præstere, når man er på koffeinpiller! Pludselig tænker jeg meget klarere, jeg formulerer mig bedre, og jeg arbejder meget mere effektivt. Og det er uanset om jeg har fået 6 eller 10 timers søvn!

Min chef har også bemærket min pludselige forbedring på arbejdspladsen, og han har allerede været forbi for at rose mig. Jeg har ikke fortalt ham, at det er fordi, at jeg endelig har opdaget koffeinpiller. Jeg er bare glad for, at jeg klarer mig bedre. Det kan måske betyde, at jeg endelig får den der forfremmelse, som jeg har håbet på i et halvt års tid snart. Det kunne virkelig være dejligt, hvis det skete! Så er koffeinpiller altså virkelig en gave, hvis de kan føre en forfremmelse og en højere løn med sig!

De er allerede en gave i den forstand, at mit arbejde er meget sjovere, nu hvor jeg rent faktisk er godt til det!