USA er kendt som mulighedernes land – det er her, alt kan ske. Mange vælger at rejse dertil for at opfylde sine drømme, for kan man blive til noget her, kan man blive til noget alle steder i verdenen. Turister strømmer til USA året rundt, og det er da ikke uden grund. Det er især kør selv ferier i USA, der er populære pga. de eminente kørselsmuligheder.

USA er kendt som et meget liberalistisk land, hvor man er sin egen lykkes smed, og modsat Danmark er alt privatiseret. Det samme gælder transportmulighederne. Langt de fleste amerikanere vælger bilen som deres foretrukne transportmiddel, da vejnettet, skiltningerne og drive-in mulighederne er i topklasse. Den offentlige transport er derimod ikke noget at råbe hurra for, og af netop denne årsag vælger mange som sagt at tage på kør selv ferie i USA.

En kør selv ferie i USA giver også nogle muligheder, man ellers ikke ville få. Vælger man en kør selv ferie i USA kan man nemlig nemt og hurtigt transportere sig rundt mellem forskellige byer og stater, hvilket giver en mere begivenhedsrig ferie. På den måde får man set meget mere, end man ville gøre, hvis man blot valgte at opholde sig i det samme område under hele ferien.

USA er nemlig et land, der byder på store variationer og forskelle afhængigt af, hvor man befinder sig henne, så vil man have det hele med, skal man bestemt vælge en kør selv ferie i USA.

Det kan godt virke uoverskueligt at skulle arrangere en kør selv ferie i USA helt alene, især hvis man aldrig har rejst rundt i USA før, og man kan derfor med fordel vælge at få et rejsebureau til at arrangere ferien.