Er din hund gået hen og blevet lidt tyk? Er du nu begyndt at tvivle, om du giver den det rigtige foder? Læs med her!

Det er særdeles vigtigt at man giver sin hund det rigtige foder, da det kan medvirke til flere sygdomme på længere sigt. Det er dog de færreste, der tænker over det, og giver blot det foder, som der bliver reklameret i fjernsynet. Det kan være svært for en kunde at vide, hvad der er det rigtige og hvad der er det forkerte, da der findes forskellige udbydere og af den grund forskellige produkter af mad til hundene. Man skal dog vide at det ikke altid er det rigtige valg at vælge de produkter, som der blot bliver reklameret for. Man skal nemlig blive bedre til at læse, hvad der er af indhold i pakkerne. Det overrasker mange, hvor dårlig en mad de egentlig har givet deres hunde i så mange år, da de slet ikke har tænkt over at læse hvad der er i.

Derudover er mange gode til at give sine hunde, den samme kost, som du selv får. Det er for det første nemmere at få hundene til at spise resterne, da de bliver glade og man spilder ikke mad på den måde. Derudover er det svært at sige nej, når de giver dig de søde hundeøjne. Men du skal blive bedre til at sige nej, for det er faktisk udelukkende en bjørnetjeneste. Hvis man bliver ved med dette, kan det gå så vidt, at dine hunde faktisk bliver syge. Det er desværre ikke en sjældenhed at hunde får konstateret sukkersyge, da de får så meget, som de ikke burde få. Når en hund først har fået konstateret sukkersyge, skal den have insulin hver eneste dag. Det er virkelig en ubehagelig følelse at give en sprøjte til ens hund, da det selvfølgelig ikke er behageligt for den. Derudover er det heller ikke rart for dig, da dette ikke er et syn man bryder sig om. I de fleste tilfælde, hvor hunde har fået sukkersyge, går der ikke længe før de bliver blinde. Det er ligeledes ubehageligt for din hund, da den nu skal tilrettelægge sin hverdag anderledes, da alt nu pludseligt er blevet en del sværere. Det er ligeledes heller ikke rart for dig som ejer, da det virkelig ikke er et rart syn. Så lad hellere vær med at dele dine lækkerier til din hund, da ingen hunde skal lide denne skæbne.

Med den forkerte kost bliver hunde, som nævnt, hurtigere tykke og de kan til sidst have svært ved at bevæge sig, da fedtet især samles på og omkring benene. Mange prøver at få deres hunde til at tabe sig ved at kaste bold eller løbe med dem. Det kan dog være svært, da hunde som lider af overvægt ikke har overskuddet til det. Man skal derfor se kosten som en mulighed.

Hvis du ikke kender til de forskellige mærker og hvilke der er gode for dine hunde, burde du helt klart besøge Nemfoders hjemmeside. Der er nemlig kun hundemad, som er sundt for dine hunde på denne side. Her findes der et hav af vitaminer i hundefoderet og du skal derfor aldrig være bekymret for om det er svindel. Derudover kan du, ligesom mennesker, nu få kosttilskud til hunde. Det kan virkelig anbefales, da din hund også kan få fiskeolie. På den måde forringer man muligheden for at dine hunde kan få sukkersyge, da de nu får de helt rigtige vitaminer!

Så hvis du gerne vil have det rigtige hundefoder og finder kosttilskud til hunde, som den rette livsstil for din hund, er det bare at gå ind på www.nemfoder.dk!