Hvis du har en stor kærlighed til indisk mad ligesom mig, så burde du læse med! For du kan sikkert nikke genkendende til den ofte dårlige kvalitet på indiske restauranter. Enten er det et snusket sted, servicen er ringe eller også er maden af dårlig kvalitet. Man kan derfor finde mange minusser på indiske restauranter, som er frustrerende, når man er en stor fan af det.
Jeg fandt dog heldigvis en fremragende indisk restaurant!

Kashmir kan virkelig anbefales!

Jeg søgte efter en lækker indisk restaurant og faldt over en restaurant ved navn Kashmir. Jeg besluttede mig for at besøge denne restaurant og har aldrig været gladere for min beslutning! Det er nemlig den bedste indiske restaurant jeg har været på! For det første er indretningen moderne. Man føler sig tilpas, idet det er flot indrettet og der er rent – det er sjældent syn efter mine andre besøg på indiske restauranter! Derudover var servicen i top! Personalet var meget opmærksomme og man manglede derfor aldrig noget. Det allervigtigste er maden og der er heller intet negativt at sige. Jeg var helt målløs over, hvor godt det smagte! Der var også mange muligheder og det var derfor ikke nemt at vælge! Jeg kan derfor komme der mange gange, da der virkelig er mange retter, som falder i min smag!

I burde prøve det!