kantineordninglMangler jeres virksomhed en kantineordning, kan det ofte være svært at gennemskue, hvad man bør kigge efter, og hvad man i virkeligheden har brug for.

Din virksomhed har måske kun behov for en kaffebar eller måske er det i den helt anden ende af skalaen, hvor der er behov for en kantineordning eller cateringservice til direktionen.

Der vil være behov for en kantineordning, hvor kreativitet går igen i det kulinariske univers. Gæstfrihed, så ens kantineordning falder ind med virksomheden selv. En kantineordning der kan håndtere både personalefrokost og store engagementer.

Dertil bør man søge en kantineordning, hvor personerne bag har en brændende passion for mad og kvalitet. En kærlighed til mad, der ikke kan rivaliseres. Desuden bør der også være et ligeså stort fokus på omkostningsorienteret produktion uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten.

Resultatet af alle disse elementer bør gerne være, at man ender ud med friske og energifyldte medarbejdere, der kan fortsætte med at yde deres bedste for virksomheden.

En kantineordning kan tilpasses til lige præcis de ønsker, man har som virksomhed. Eksempelvis kunne det være – som nævnt før – behovet for kun en kaffebar frem for en hel kantineordning. Hos Compass Group kan dette sagtens lade sig gøre.

Man bør søge en kantineordning, hvor virksomheden bag ser frokost som en oplevelse, der skal berige ens medarbejderes dag.

En kantineordning, hvor der stilles høje krav til kvaliteten af råvarer, rengøring, service og smag.

 

Hvor finder man en god kantineordning?

Hvis man leder efter en kantineordning, der opfylder alle de ovenstående elementer og krav, så kan Eurest fra Compass Group varmt anbefales.

Deres store udvalg af koncepter og måltidsløsninger gør dem ideelle til at imødekomme alle krav, som din virksomhed måtte have og finde den mest optimale løsning. Om det så er en formel frokost, kaffe, sandwich eller snacks.

Der fokuseres på variation og hyppighed i ændringen af sammensætningen i en kantineordning. Man har tilføjet en lang række madkoncepter, der spænder hele kloden og tilbyder sine kunder en bred vifte af smagsoplevelser.

Der fokuseres på, at ens kantineordning bliver varieret i form af årstiderne, og på samme tid også har nye udvalg.

For nogle kan der måske være særlige ønsker til deres ordning. Det kan også klares. Eurest kan skræddersy den løsning, der passer til lige præcis jeres virksomhed og de specielle ønsker, der skulle ligge bag disse.

Er der brug for en ekstra chefkok eller flere mennesker til teamet, kan dette også klares.

Eurest og Compass Group har en række principper og værdier i forhold til, hvordan de beskæftiger sig med deres arbejde. Et udsnit af disse er:

Sundhed, sikkerhed og miljø er førsteprioritet. Der gås aldrig på kompromis med hverken egne medarbejdere eller kundens sikkerhed og sundhed. Dertil arbejdes der altid efter den mest miljøvenlige løsning.

Ansvar. Både lokalt og globalt ønskes der at tage ansvar. Både som individer og som gruppe tages der ansvar for handlingerne udført af ens arbejde. På godt og ondt.

Så hvis man har brug for en god og sund kantineordning, er det bare at kontakte Compass Group og høre mere.