Har du købt en ny iPhone eller Galaxy så glem ikke coveret. Hos diverse smartphone-forhandlere kan du finde smarte modeller af Samsung Galaxy cover og iPhone 5 cover.

Har du købt en ny Galaxy eller iPhone, så anbefaler jeg meget, at du også investerer i et Samsung Galaxy cover eller et iPhone 5 cover. Covers beskytter i denne forbindelse din smartphone mod eksterne stød, hvilket er en god investering, når man tager i betragtning, hvor meget du har betalt for din telefon, og hvor glad du er for den.

Cover materiale og design
Når du skal have indkøbt covers til iPhone eller Galaxy, så er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Udvalget er meget stort, og du har mulighed for at vælge covers i alle farver og designs og sågar covers, som er gennemsigtige.

Mht. materiale så anbefaler jeg klart, at du køber et cover af silikone, da det beskytter din smartphone bedst. Alternativt, så kan du også investere i et iPhone 5 cover eller et Samsung Galaxy cover af hård plastik.

Indkøb af Samsung Galaxy cover og iPhone 5 cover
Når du skal ud og have fundet et nyt cover, så anbefaler jeg, at du starter jagten på internettet. Her er konkurrencen langt skarpere end almindelige butikker, hvilket gør, at du har langt bedre muligheder for at slå en god handel af.

Pris på Samsung Galaxy cover og iPhone 5 cover
Covers til iPhone og Galaxy er på et acceptabelt niveau, som alle burde have råd til. Således kan du finde mange smarte covers online, som ikke vil koste mere end 60-75 kroner. Dog kan du også finde dyrere covers, som koster langt mere end dette.