Det lyder måske som en overdrivelse, men for mange er frokosten dagens højdepunkt på arbejdspladsen. Grunden til det skal ikke findes i en enkelt ting; nej der er mange årsager til, at man i løbet af dagen kan glæde sig som et lille barn, til klokken bliver 12. Du har måske siddet og arbejdet koncentreret i 3-4 timer, og nu har dit hoved simpelthen brug for et afbræk; et åndehul, hvor man bare kan space helt ud.

Derudover har maden i sig selv selvfølgelig en funktion. Hvis du er den type, som går og snacker i løbet af formiddagen, fordi morgenmaden for længst har sunket til jorden, så er frokosten klokken 12 meget tiltrængt. Maden har den funktion, at den først og fremmest gør os mætte, men det gør også, at vi får energi. Derfor er det heller ikke helt lige meget, hvad det er for en mad, du indtager.

Få energi med en nærende frokostordning

En frokostordning har den fordel, at der meget ofte er tale om mad, som både er nærende og mættende. Du får i de fleste tilfælde mulighed for at vælge mellem forskellige sektioner; en kødsektion, en grøntsagssektion og en tilbehørssektion. Der er således grobund for en varierende kost, som skifter fra dag til dag. Hvis du er ved at være træt af at smøre den samme leverpostejmad hver dag, kan det give ekstra energi med et nærende måltid.

København, Nordsjælland eller Århus? Frokostordninger.dk leverer til flere steder i landet

Der er gode nyheder, hvis din arbejdsplads er placeret i enten København, Nordsjælland eller Århus. Frokostordninger.dk leverer alle steder, og de kan præsentere et imponerende valg af køkkener! Hvis du leder efter en frokostordning i Århus kan du for eksempel vælge mellem Langhoff og Juul, Madhimlen og AP Food. En frokostordning i København derimod kan byde på Aamans, Fokke Jensen, Comeeat, Get Fit Food og Joe’s diner. Hvis ikke ordklangen afslører det, er der her tale om køkkener, som leverer forskellige koncepter.  Nogle tilbyder sund mad, nogle tilbyder vegetarisk eller vegansk mad, nogle tilbyder traditionel mad. Fælles for alle køkkenerne er dog, at alt maden er yderst veltilberedt!

Hos Frokostordninger.dk fungerer det sådan, at du næsten ikke selv skal røre en finger. Du forklarer kort med nogle stikord, hvilken en form for frokost I kunne tænke jer, og udfylder det i formularen på hjemmesiden. Herefter tilsendes I – inden for kort tid – 3 tilbud på lækre frokostordninger!