Ved du, hvad du kan og skal gøre, hvis du pludselig får akut tandpine? En tandpine er ikke noget, man planlægger, og derfor er det godt at være forberedt. Tandpine kan nemlig ramme alle og skyldes mange ting. Det er dog sikkert, at tandpine er en utrolig smertefuld ting, som man gerne vil af med så hurtigt som muligt. Der findes forskellige ting, som man kan gøre selv, hvis man får tandpine. I sidste ende er det eneste rigtige at gøre, når man får tandpine, dog at ringe til en tandlæge og få professionel hjælp. Og det skal helst ske så hurtigt som muligt.

Får du tandpine, så kontakt en tandlægevagt

Uheldet rammer altid på det værst tænkelige tidspunkt. Får man tandpine, vil det være om natten, i weekenden eller i en ferie. Der vil det ikke være muligt at få fat i en tandlæge. Medmindre man vælger en, der har tandlægevagt. Med tandlægevagt er man nemlig sikker på, at der sidder en uddannet tandlæge klar til at hjælpe en på alle tider af døgnet. Så slipper man for at skulle prøve sig frem med alle mulige råd mod tandpine, indtil tandlægen igen åbner. Et eksempel på en tandlæge med tandlægevagt er tandlægecenter Højbro Plads.

Vælg en tandlæge tæt på dig

Har man tandpine, vil man have hjælp så hurtigt som muligt. Og man kan ikke fokusere på så meget andet end smerten. Derfor er det en klog idé at vælge en tandlægevagt, der ligger tæt på ens hjem. På den måde slipper man for at skulle køre langt for en behandling, når man har tandpine. Bor man i eller tæt ved København, kan man med fordel vælge tandlægecenter Højbro Plads, der er centralt placeret i København K. Så ved man, at hjælpen altid er tæt på, når og hvis tandpinen opstår.