HTC er et af de førende smartphone-producenter på markedet lige pt., men konkurrenten Apple fører stadig i popularitet blandt danskerne. På trods af dette har rigtig mange danskere en HTC-telefon, og den er som regel en pendant til iPhonen – enten er man til Apple, og hvis ikke vælger man som regel HTC. HTC vinder som regel over iPhonen pga. den billige pris, men også fordi telefonerne har nogle rigtig gode egenskaber. For at beskytte sin HTC-smartphone bedst muligt er det nødvendigt med et cover, og for at coveret skal passe til modellen, er det nødvendigt at købe et HTC cover.

Nødvendigheden af et HTC cover
Ønsker man at passe godt på sin dyrebare HTC-telefon, bør man både investere i et HTC cover og beskyttelsesfilm til skærmen. På den måde er telefonen både beskyttet foran og bagpå, og man undgår at ridse og skramme telefonen, hvis man har den i lommen sammen med et bundt nøgler, eller hvis man er så uheldig at tabe den.

Hvilket cover skal man så vælge?
Der findes rigtig mange forskellige covers til HTC-telefonerne, og det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Overordnet set findes der tre forskellige materialer til covers; aluminium, plastik og silikone. Der er ikke et materiale, der er bedre end andre, og det hele handler faktisk om, hvordan du gerne vil have, at coveret skal se ud, og ikke mindst hvordan det skal føles i hånden.

Derudover er det meget individuelt fra butik til butik og webshop til webshop, hvordan coveret skal se ud, men man kan som regel altid få ensfarvede covers, covers med mønstre, motiver m.m.

Hvor kan jeg købe HTC covers henne?
Som nævnt kan man både købe HTC covers i fysiske butikker og i diverse onlineshops, og her skal der gøres opmærksom på, at onlineshops som regel er billigere end de fysiske butikker, fordi de ikke skal bruge penge på at have butikslokaler på en velbesøgt adresse. Webshops har som regel et lager, hvor alle produkter ligger klar til afsendelse.

Hvem anbefaler vi?
Vi har selv rigtig god erfaring med at købe HTC covers og andet tilbehør hos onlineforhandleren Unik Mobil, så de kan varmt anbefales. De har et rigtigt stort udvalg af forskellige covers, og de har altid covers og andet tilbehør til lige netop den model, du er indehaver af.

htc cover_1