Emira.dk

Bloggen med de mange spændende indlæg

Hosted PBX løsninger kan spare virksomheder for mange penge

Written By: Klara - aug• 25•12

Mange virksomheder vil gerne spare penge, men det kan til tider være svært at finde flere områder, hvor man kan optimere, hvis man har gennemgået den interne arbejdsgang. Et områder mange dog glemmer, er deres telefonsystemer, som for mange virksomheder kan være en stor udgift. De virksomheder bør investere i et hosted PBX system!

For mange vil hosted PBX system være et noget helt nyt, som man måske aldrig havde overvejet, men det kan bestemt betale sig at kigge nærmere på denne løsning, som kan tilpasses den enkelte virksomhed til fulde. Det bedste ved disse systemer er dog, at virksomheden ikke selv skal stå for noget af vedligeholdelsen selv.

Som ordet lidt antyder, så er et hosted PBX system et telefonanlæg, som både kan administrere stationærtelefoner og mobiltelefoner i et og samme system. Telefonanlægget placeret hos en ekstern virksomhed, der står for alt vedligeholdelse af løsningen. Det spare virksomheden for en masse penge, da de ikke selv skal investere i et stort telefonanlæg, hvilket betyder mindre startomkostninger, eller stå for reparationerne. Selvom anlægget er placeret i et eksternt datacenter, kan virksomheden godt selv stå for mindre daglige opdateringer så som telefonsvare osv. På den måde kan en virksomhed hurtigt selv tilpasse deres hosted PBX løsning til det daglige arbejde.

Et hosted PBX system giver virksomheder mange muligheder for at tilpasse løsningen til præcis deres krav – valg af ventemusik, omstilling af opkald, dobbelt ringning på både mobil- og bordtelefon, banke-på funktion og meget mere. Samtidig kan løsningen sættes således op, at der tales gratis mellem afdelinger og medarbejder – dette gælder uanset hvor i verden de befinder sig. Lige netop denne mulighed er attraktiv for mange virksomheder, der normalt bruger mange penge på at ringe til deres medarbejdere i udlandet.

For mange virksomheder vil et hosted PBX system virkelig kunne spare dem for mange penge!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Peter Henriksen siger:

    Det er en interessant artikel, som fint beskriver et område, som mange virksomheder ofte glemmer. Dog var jeg ikke klar over, at man også kunne koble et hosted PBX system sammen med mobiltelefoner. Det er utrolig smart, da mange ikke har de traditionelle bordtelefoner mere.

  2. Louise Petersen siger:

    Det er nemlig rigtig smart, hvis man har et hosted PBX system. Den virksomhed, hvor jeg arbejder, fik lavet en mobil hosted PBX løsning sidste år, så nu kører alle mobiltelefoner også på det almindelige hosted PBX system. Det er utrolig smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *