Mange virksomheder vil gerne spare penge, men det kan til tider være svært at finde flere områder, hvor man kan optimere, hvis man har gennemgået den interne arbejdsgang. Et områder mange dog glemmer, er deres telefonsystemer, som for mange virksomheder kan være en stor udgift. De virksomheder bør investere i et hosted PBX system!

For mange vil hosted PBX system være et noget helt nyt, som man måske aldrig havde overvejet, men det kan bestemt betale sig at kigge nærmere på denne løsning, som kan tilpasses den enkelte virksomhed til fulde. Det bedste ved disse systemer er dog, at virksomheden ikke selv skal stå for noget af vedligeholdelsen selv.

Som ordet lidt antyder, så er et hosted PBX system et telefonanlæg, som både kan administrere stationærtelefoner og mobiltelefoner i et og samme system. Telefonanlægget placeret hos en ekstern virksomhed, der står for alt vedligeholdelse af løsningen. Det spare virksomheden for en masse penge, da de ikke selv skal investere i et stort telefonanlæg, hvilket betyder mindre startomkostninger, eller stå for reparationerne. Selvom anlægget er placeret i et eksternt datacenter, kan virksomheden godt selv stå for mindre daglige opdateringer så som telefonsvare osv. På den måde kan en virksomhed hurtigt selv tilpasse deres hosted PBX løsning til det daglige arbejde.

Et hosted PBX system giver virksomheder mange muligheder for at tilpasse løsningen til præcis deres krav – valg af ventemusik, omstilling af opkald, dobbelt ringning på både mobil- og bordtelefon, banke-på funktion og meget mere. Samtidig kan løsningen sættes således op, at der tales gratis mellem afdelinger og medarbejder – dette gælder uanset hvor i verden de befinder sig. Lige netop denne mulighed er attraktiv for mange virksomheder, der normalt bruger mange penge på at ringe til deres medarbejdere i udlandet.

For mange virksomheder vil et hosted PBX system virkelig kunne spare dem for mange penge!