kontor renEr du også blandt de virksomheder, der har svært ved at finde tiden til kontorrengøring? Står du derfor og har brug for en hjælpende hånd i virksomheden med den daglige kontorrengøring?

Så kan Compass Group være den rette til opgaven. Eurest Services, der hører under Compass Group, har en lang karriere i rengøringsbranchen bag sig, som betyder, at de kan varetage alle former for rengøringsopgaver. Compass Group står overfor en lang række services, hvor de har opnået betydelige kompetencer. Blandt serviceydelserne indgår blandt andet kantinedrift, ejendomsservice og rengøring. Inden for rengøring arbejder Eurest Services med kontorrengøring, hvor de løser store som små kontorrengøringsopgaver.

 

Eurest Services kontorrengøring omfatter følgende:

 • Daglig rengøring
 • Rensning af computere og IT-udstyr
 • Gardin- og persiennerens
 • Sterilrengøring
 • Polish- og oliebehandlinger, fx af trægulve
 • Tæpperens
 • Opvask
 • Marmor krystallisering
 • Blomsterpasning
 • Affaldshåndtering
 • Vinduespolering

 

Uanset hvad din virksomheds rengøringsbehov er inden for kontorrengøring, så har Eurest Services både ekspertisen, kapaciteten og ikke mindst det rette udstyr til at udføre opgaven til de højeste standarder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I Eurest Services lange virke inden for rengøringsbranchen, har de fået til opgave at stå for rengøringen af blandt andet kontorer, skoler, sygehuse, i institutioner, medicinalvirksomheder, hos offentlige myndigheder, i GMP-områder og produktionsvirksomheder.

 

Professionel kontorrengøring bidrager til en bedre trivsel hos medarbejderne

 

Som følge af mange års lokale og internationale erfaringer med kontorrengøring har Eurest Services opnået et stort know-how, og medarbejderne ved på baggrund af dette, hvad der skal til for at sikre et bedre og sundere arbejdsmiljø. Hos Eurest Services er de ikke i tvivl om, at en velfungerende arbejdsplads er en forudsætning for tilfredse medarbejdere og effektive arbejdsgange. Ikke alene kan en veludført daglig rengøring være til gavn for at præge den enkelte virksomheds produktivitet men også bidrage til at nedbringe medarbejdernes sygedage.

Hvis rengøringen ikke bliver udført grundigt nok, kan det betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet, og der derfor hyppigt opstår sygdom blandt medarbejderne. Kvaliteten af rengøringen skal derfor være god, at bakterierne fjernes i tilstrækkelig grad.

Inden for kontorrengøring sætter Eurest Services derfor meget fokus på at skabe rare og rengjorte omgivelser, der skaber trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Dette sikrer Eurest Services altid ved at bruge de nyeste rengøringsteknikker, der er nødvendigt for at udføre den bedste kontorrengøring for din virksomhed.

 

Kontorrengøring hos Eurest Services handler om at holde rent, fremfor at gøre rent

Når det drejer sig om kontorrengøring, så ved medarbejderne hos Eurest Services at det ikke bare handler om gøre rent, men at holde rent. Kontorrengøring er vigtig del af hele virksomhedens arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel. Medarbejderne sætter derfor altid en ære i at udføre kvalitetsrengøring til punkt og prikke, da de ved hvor vigtigt det er, at dit kontor altid fremstår ren og indbydende. At efterlade et rent og skinnende kontor er naturligvis det vigtigste for Eurest Services, så medarbejderne i din virksomhed kan nyde godt af et sundt indeklima, når de er på arbejde.

 

Miljøvenlig kontorrengøring

Ikke alene spiller en mangelfuld kontorrengøring væsentlig rolle for at forøge risikoen for spredning af sygdomme blandt medarbejdere, så kan det også gå den anden vej i forhold til, om det rigtige rengøringsudstyr bliver brugt. Med ønsket om at belaste miljøet mindst muligt, så er det af høj prioritet for Eurest Services, at bæredygtighed indgår i deres arbejde.

Vælger du Eurest Services som rengøringsleverandør til kontorrengøring, så kan du være sikker på at få leveret bæredygtige løsninger inden for rengøringsområdet. For Eurest Services handler det ikke kun om at skabe en sund, men derimod også et bæredygtigt arbejdsmiljø. Uanset hvad, tænker de altid grønt hos Eurest Services, og benytter derfor med stolthed kun svanemærkede rengøringsmidler og miljøvenligt udstyr til deres kontorrengøring.

Oplev professionel kontorrengøring fra Eurest Services

Med kontorrengøring fra Eurest Services kan du være sikker på et professionelt udført rengøringsarbejde. Kvalitet er altid omdrejningspunktet for Eurest Services medarbejdere, når det gælder om at klare rengøringen i enhver virksomhed. I en travl virksomhed er det ikke altid nemt at finde tiden til at klare den daglige rengøring. Eurest Services kan hjælpe med at varetage kontorrengøringen i din virksomhed, hvor du kan få frigivet en masse tid, som du kan bruge på andre opgaver. Dette vil uden tvivl være til gavn for din virksomhed.