Our services

Our Awesome Services


Highly Customizable

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed dosit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Fully Responsive Layout

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed dosit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

User Experience

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed dosit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Creative Web Design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed dosit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Unique and Clean

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed dosit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

Creative Ideas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed dosit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.

2500

Happy Customer

2500

Finish Projects

90%

Business Growth

1350

Cups of Coffee

Featured portfolio projects

Look At Our Projects


Client's Feedback

What People Say


Vores seneste blogindlæg

News And Updates


bordfodbold

Bordfodbold og andre måder at ‘spille’ fodbold på

En græsplæne, 22 spillere, to mål og én bold. Fodbold er ét af verdens allermest velkendte og elskede spil og sportsgrene. Det gælder både, når det kommer til selv at indtage grønsværen og når det kommer til at se de store nationale og internationale fodboldturneringer på TV i festligt lag med venner eller familie. Men dette er ikke de eneste muligheder for at nyde det populære boldspil. Fodbold kan nemlig også spilles indendørs i form af bordfodbold eller videospil såsom FIFA og Football Manager.

Bordfodbold

Bordfodbold er en god måde at spille fodbold på, hvis man af den ene eller anden årsag ikke har adgang til en ordentlig græsplæne, vejret er dårligt eller man ikke er nok spillere til at danne to 11-mands hold. Bordfodbold kan nemlig spilles af helt ned til to spillere, hvilket er ideelt til mindre sociale sammenkomster eller på sportsbarer og værtshuse. Og bordfodbold kan være mindst lige så intenst (og næsten lige så fysisk hårdt) som rigtig fodbold. Hvis spillerne er garvede og konkurrenceprægede, så fyger den lille bold rundt med raketfart på bordfodboldbordet, og sveden bryder frem på panden, når spillerne kæmper for at bevæge sig hurtigt nok imellem stængerne med de små mænd.

Som alternativ til almindelig fodbold kan bordfodbold ved første øjekast virke som en dyr fornøjelse. Et bordfodboldbord kan løbe op i flere tusinde kroner, og man skal også investere i ordentlige bolde for at spillet bliver sjovt. Her er det dog vigtigt at huske, at udgifterne til at gå til fodbold som fritidsaktivitet også kan være høje. Der er medlemsgebyrer, udgifter til tøj og fodboldsko samt omkostninger i forbindelse med turneringer o. lign. Og så er det også en pointe, at man faktisk ikke behøver at eje et bordfodboldbord selv for at nyde et slag bordfodbold. Man kan nemlig spille spillet på en lang række sportsbarer og beværtninger.

FIFA og Football Manager

Hvis man ikke er til bordfodbold eller bare godt kan lide at spille computerspil, så er videospil såsom FIFA og Football Manager gode alternativer. Med videospillene rykker man dog yderligere et skridt væk fra traditionel fodbold, da man i modsætning til bordfodbold ingen eller næsten ingen motion får ud af at spille på PC, Playstation og xBox.

Til gengæld giver FIFA mulighed for at simulere rigtige kampe mellem fodboldklubber fra aktuelle ligaer i Europa, USA og Sydamerika. Det kan give et sus at ‘styre’ sine fodboldhelte til sejr og i det hele taget nyde, hvor flot og vellignende FIFA-spillene formår at genskabe virkelighedens stadioner, klubber, hold og spillere. Lidt anderledes er Football Manager, hvor man skal sætte sig selv i en klub-managers sted og opleve, hvordan det er at have kontrollen over en fodboldklub. Spillet går ud på med taktiske og administrative midler at forsøge at skabe succes for sin klub, både når det gælder turneringer og økonomi.

Begge spil kan være dyre at investere i, og dertil kommer så eventuelt udgifter til en PC, Playstation eller xBox. Omvendt kan man spille FIFA og Football Manager igen og igen, og PC’en eller konsollen kan benyttes til mange andre formål end blot at spille de to spil.


Ejerskifteforsikring, hus

Historien bag ejerskifteforsikringen

Forskringer udgør en vigtig del af vores samfund. Det er et redskab, som vi kan tilkøbe for at skabe større sikkerhed i hverdagen. Hvor nogle – og mere liberale – lande har implementeret forsikringer som løsning i eksempelvis sundhedssektoren, har vi i Danmark et mere fast sikkerhedsnet. Vi har dog stadig forsikringer på rigtig mange områder, blandt andet boligområdet. Her kan der nævnes husforsikring, indboforsikring, sælgeransvarsforsikring og ejerskifteforsikring. Dette indlæg vil handle om sidstnævnte. For hvordan var det nu lige, ejerskifteforsikringen opstod?

Det hele startede med huseftersynsordningen, som trådte i kraft i 90’erne. Før huseftersynsordningen havde sælger et ansvar på en tiårig periode efter et boligsalg. Hvis der dukkede skjulte skader op i boligen, som var til stede, da køber flyttede ind, var det altså sælger, der stod tilbage som den ansvarlige. Det kunne gå hen og bliv rigtig dyrt, da udbedringen ofte er dyr. Man så derfor et behov for at lave en ordning, der ville stille både køber og sælger i en bedre position. Med huseftersynsordningen kom også tilstandsrapporten. En rapport, hvori køber kunne få et overblik over, hvilke fejl og mangler huset indeholdte. Hvis sælger benyttede huseftersynsordningen, kunne køber tilkøbe en ejerskifteforsikring. Og det var netop sådan, at ejerskifteforsikringen opstod. Hvis køber valgte at tegne forsikringen, ville personen være dækket ind, hvis der blev opdaget skjulte skader. Sælger ville ligeledes være frataget for sit sædvanlige ansvar.

Hvad kan ejerskifteforsikringen bruges til?

I takt med at ejerskifteforsikringen blev indført, blev det mere trygt for både sælger og køber at komme igennem en bolighandel. Ejerskifteforsikringen og huseftersynsordningen er siden indførelsen blevet revurderet flere gange. De problemer, der har været, er løbende blevet korrigeret ved hjælp af ekstra tilføjelser til ejerskifteforsikringen. Eksempelvis er elinstallationsrapporten blevet en del af huseftersynsordningen. Ligeledes er punktet med sælgers forpligtelse om at betale halvdelen af forsikringspræmien. Dette blev indført i sin tid, da man oplevede, at der ikke var nok købere, som tog imod tilbuddet om ejerskifteforsikringen.

Men hvorfor er det egentlig så relevant for en køber at tegne en ejerskifteforsikring? Forsikringen tegnes i enten et alment forsikringsselskab eller i et boligforsikringsselskab og bruges som sagt til at dække de skjulte skader, der bliver opdaget i huset. Der er tale om skader, som befinder sig i området, der er blevet undersøgt i forbindelse med tilstandsrapporten, men altså har været tilstrækkelige skjult til at blive opdaget. I og med at det er skjulte skader, kan beløbet for udbedring også ofte blive meget højt. En ejerskifteforsikring kan derfor bruges som middel til at opnå større sikkerhed i forbindelse med køb af fast ejendom.