Er du netop lige kommet hjem fra arbejde og kan nu slappe af, da det er weekend? Bliver dette hurtigt afbrudt, da der opstår en akut tandpine? Så kan du heldigvis få hjælp her!

At få akutte smerter i tænderne er blevet et hyppigt problem for mange danskere. Det sker ofte på de mest dårlige tidspunkter. Der vil derfor ikke være mulighed for at få den ønskede hjælp og det kan være enormt frustrerende, da man ikke ved, hvad man så skal gøre! Det sker især inden folk skal på ferier eller når man går på weekend. Det kan virkelig være en belastning, da man så hverken kan nyde sin ferie eller weekend. En akut tandpine kan gøre afsindig ondt og man skal derfor søge hjælp med det samme det kan mærkes.

Men her opstår ofte et andet problem. For mange tandlæger har hverken sent åbent eller er tilgængelige i weekenderne og man kan derfor finde det kompliceret at få den hjælp, som man har brug for. En akut tandpine kan give så mange smerter, at man næsten ikke kan lave andet end at ligge i sin seng. Mange tror blot det skyldes et hul eller en nerve, som ikke altid er tilfældet. For det kan være værre end man tror og hvis man ikke gør noget ved det straks, kan det gå hen og blive meget værre end det var fra start af.
Man må derfor aldrig udskyde det og skal altid kontakte hjælp med det samme.
Hvis ens egen tandlæge holder lukket, må man prøve andre tandlæger. Men det er som sagt de færreste tandlæger, der holder åbent i weekender og det kan tage tid at finde frem til en tandlægevagt.

Hvis du gerne vil undgå at bruge en masse tid på dette, er der heldigvis en tandlægevagt i København, som altid står til rådighed. Det har derfor ingen betydning om det sker en sen hverdag, i weekenden eller på helligdage, da denne tandlægevagt i København altid står klar til at hjælpe.
Denne tandlægevagt i København hedder Tandlægecenter Højbro Plads og er virkelig værd at kende til. For man vil altid være i trygge hænder, når man kender til denne tandlægevagt i København!