Vi skriver snart juli, og vanen tro er jeg mere eller mindre løbet tør for penge. Jeg plejer at skrue ned for forbruget i sådan en situation. Jeg så til min store glæde at jeg umiddelbart ikke havde nogle aftaler, men så slog det mig pludselig at det vist var i denne weekend at min bedste veninde kom tilbage fra ferie. Derfor så jeg mig nødsaget til at tage et hurtigt lån online, og ifølge den hjemmesider jeg lånte igennem, så burde jeg allerede nu have mit online lån på min NEMkonto.

Jeg valgte et online lån på 1.000 kr hos et forbrugslåns-firma.  Det er måske ikke helt nok, men jeg vil have til weekenden samt mad og smøger. Altså mine behov bliver dækket ved hjælp af det forbrugslån, så jeg kan overleve til næste måned, og det er nu ikke så ringe endda.

Et forbrugslån redder min weekend

Især hvis man tænker over, at hvis disse forbrugslån-firmaer der tilbyder disse hurtig lån online ikke eksisterede, så havde jeg været lidt i vanskeligheder og måtte nærmest se mig nødsaget til at tigge hos venner og familie. Mig og min bank er nemlig desværre ikke så gode venner. Jeg var nemlig alt for god til at bruge penge, da jeg lige var flyttet hjemmefra. Jeg var jo på ingen måde vant til, at man skulle have penge til uventede regninger, for ikke at snakke om dyre skolebøger. Det hele kom meget uventet og min bank smækkede hurtigt kassen i.

Det er et par år siden, men jeg tvivler på, at min lånesituation er blevet bedre, da den økonomiske krise som bekendt er over os. Jeg har derfor slet ikke forsøgt at låne igennem banken, men sparet mig selv for det bøvl og i stedet for valgt et hurtigt lån online.