Arbejder du i transportbranchen så optimer driften vha. flådestyring og GPS system. Flådestyring og GPS systemer er to måder at sikre, at dit brændstof-forbrug bliver så lavt som muligt.

Har du et arbejde indenfor logistik- eller transportbranchen, og er du på udkig efter gode måder at sænke jeres udgifter på? I så fald, så er flådestyring og GPS systemer to af de bedste måder at gøre dette på. Flådestyring giver dig her bedre kontrol med dine køretøjer, mens at et GPS system sikrer, at dine chauffører vælger den mest optimale rute.

Hvad er flådestyring?
Flådestyring er forskellige former for elektroniske redskaber, som hjælper dig med at optimere din virksomheds drift. Flådestyringsredskaber kan i princippet anvendes på alle slags maskiner, men er mest brugt på køretøjer, containere og andre ting, som ikke står på en stationær position.

Fordenen ved flådestyring er her først og fremmest, at det til alle tider giver arbejdsgiveren overblik over, hvor hans lastbiler er henne. Dette gør, at det er langt lettere at planlægge, hvornår lastbilerne er færdige med den nuværende kunde, hvilken kunde de skal køre ud til herefter og så videre. Dette gør det samtidig også lettere at kommunikere overfor virksomhedens kunder, i og med at man kan give præcise svar til spørgsmål om, hvornår kundernes varer ankommer.

Derudover kan flådestyringsredskaber også bruges som en kontrol-mekanisme overfor dine chauffører. Med flådestyringsudstyr vil du vide, hvor dine chauffører er kørt hen, om ruten har været optimal, hvor meget brændstof de har forbrugt, og om de har brug for lang tid på at udføre deres arbejdsopgaver.

Hvad er et GPS system?
I tillæg til flådestyringsudstyr, så kan du som arbejdsgiver også investere i et GPS system til dine chauffører. Et GPS system hjælper her dine chauffører med at planlægge den bedste rute, og komme frem til dine kunder hurtigst muligt.

På denne led kan man sige, at flådestyringsudstyr og GPS systemer er to sider af samme sag, som begge gør, at du får en bedre virksomhedsdrift og større kundetilfredshed.

Hvor kan jeg købe flådestyringudstyr og GPS systemer?
Flådestyringsudstyr og GPS systemer bør købes hos forhandlere, som specialiserer sig indenfor at sælge redskaber til transport- og logistikbranchen. Fordelen ved dette er, at disse forhandlere bedre end generelle forhandlere af GPS systemer kan hjælpe dig med at finde det udstyr, som passer lige nøjagtig til din virksomheds behov.

Mange af disse forhandlere kan i øvrigt findes online, hvilket gør det let og enkelt at sammenligne forskellige forhandlere med hinanden.