Mange virksomheder er i tvivl om brugen af eks. Facebook og Social Media Marketing er noget, der kan tillægge deres virksomhedens kunder yderligere værdi, men endnu flere er i tvivl om, hvordan de skal gøre det, så de får mest muligt ud af deres investering.

Det korte af det lange er, at Social Media Marketing er en guldgrube, hvis man bruger det på den rigtige måde, men den rigtige måde har ikke et facit, som man kan sætte op for alle, fordi værdien kommer af at tage udgangspunkt i dine kunder og den måde, de finder værdi i dine produkter og/eller ydelser. Hvis du kan øge denne og forbedre kundens oplevelse ved at gøre brug af diverse social media profiler som Facebook og Twitter, så er du kommet et godt stykke i den rigtige retning.

Social Media Marketing er en marketing platform, som de fleste endnu ikke har 100 % regnet ud, hvordan de kan bruge til deres bedste. Der er en række måder, som mange benytter sig af, som har givet dem succes med Social Media Marketing. Eksempelvis kan man referere til Telmores Facebook side, de bruger som kundeservice og platform til at skabe positiv stemning mellem dem og deres kunder. Dette er et rigtigt godt eksempel på, hvordan det kan gøres. Telmore formår at udnytte platformen til deres vindings skyld. Der er meget få, som ikke finder hvad Telmore gør succesfuldt.

Social Media Marketing kan, som i Telmores eksempel, være et ganske velfungerende moderne alternativ til at ringe og tale i telefon – en slags chat support, men offentligt, hvor alle andre kan følge med og måske få besvaret et spørgsmål, som de selv har siddet inde med – eller måske endda selv være med i at finde en løsning på et evt. problem. På den måde kan du som virksomhed gøre brug af interaktion og velvilje mellem nye og gamle kunder, som sammen kan skabe et fællesskab i stedet for ”bare” at være kunder – hvilket er hele tanken bag hvorfor du kan bruge Social Media Marketing.

Hvis det er denne form for succes, du vil opnå, så vil det bestemt være en god idé at investere i marketing på Social Media manér.